“Bartın’a baharı, Meclis’e güzelliği getireceğiz”

Bartın’da Millet İttifakı’nın Milletvekili Adayları Av. Aysu Bankoğlu ve Av. Ceyda Sargın, sahaya inerken kent merkezinde esnaf ziyaretleri yaptı. Bartın’ın kadın milletvekili adayları Av. Aysu Bankoğlu ve Av. Ceyda Sargın Bartın esnafını ziyaret ederek 14 Mayıs seçimleri için destek istedi. Bankoğlu 6’lı masanın adalet ve demokrasi bir araya geldiğini belirterek “Asla karamsarlığa kapılmayın çünkü her şey çok güzel olacak” derken Sargın ise “İnşallah vatandaşlarımızın destekleri ile Bartın’a baharı getireceğiz. İnşallah kadınların güzelliğini de Meclis’e yansıtacağız” dedi.
Bu haber 2023-04-12 14:34:28 eklenmiş ve 795 kez görüntülenmiştir.

 

Bankoğlu ve Sargın, esnaf ziyaretleri yaptı

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Millet İttifakının Milletvekili Adayları CHP Bartın Milletvekili adayı Av. Aysu Bankoğlu, İYİ Parti Bartın Milletvekili Adayı Av. Ceyda Halıcıoğlu Sargın esnaf ziyaretlerinde bulundu.

 

 

Milletvekili adayları Bankoğlu ve Sargın, ziyaret ettikleri esnaflara hayırlı işler dileyerek, onlarla sohbet etti.

 

 

Esnaf ziyaretine CHP Bartın Milletvekili adayı Av. Aysu Bankoğlu, İYİ Parti’den ikinci sıra milletvekili adayı Av. Ceyda Halıcıoğlu Sargın ile beraber; Bartın’da 6'lı masayı temsilen İl Başkanı Selim Karakaş ve parti üyeleri katıldı.

 

 

Millet ittifakı Bartın kadın milletvekili adayları Av. Aysu Bankoğlu ve Av. Ceyda Sargın Bartın esnafını ziyaret ederek 14 Mayıs seçimleri için destek istedi.

 

 

Bankoğlu: “ Karamsarlığa kapılmayın, her şey çok güzel olacak”

 

 

Bankoğlu 6’lı masanın adalet ve demokrasi bir araya geldiğini belirtirken  “6 Siyasi Partimizin il ve merkez ilçe başkanları ile birlikte 2 milletvekili adayımızla beraber bir başlangıç yaptık. ‘Yukarı Çarşı’dan aşağı doğru baharları getirmek için başlıyoruz’ dedik. ‘Yolumuz uzun ama güzel günler yakın’ dedik. Ülkemizin huzurlu Ramazan’ı bereketli geçirebilmesi için, insanlarımızın hayal kurabildiği bir Türkiye için çalışmak zorundayız. 6’lı masa liderleri bunun için tek bir masada buluştular. Adalet için, demokrasi için, bütün insanların Bartınlıların huzuru için bir araya geldiler. Bu ittifakın bir örneğini de Bartın’da yaşıyoruz. Ceyda Hanım ve ben Bartın’da 6’lı masanın milletvekili adayları olarak tüm hemşerilerimize selamlar sevgiler gönderiyoruz. Unutmayın asla karamsarlığa kapılmayın çünkü her şey çok güzel olacak ”  dedi.

 

 

Sargın, “Bartın’a baharı getirmek için yola çıktık”

 

 

Millet İttifakı içinde yer alan İYİ Parti’nin Bartın Milletvekili Adayı Av. Ceyda Sargın, “Bartın’a baharı getirmek için yola çıktık. En başından beri el ele omuz omuza, gönül gönüle bu işi başaracağımızı söylüyoruz. Bartınlıların sesi olmaya devam edeceğiz. Bartın’da büyüdük, Bartın’da iş yapıyoruz. Onların sesini duyurmak hepimizin boynunun borcu. Benim ve Aysu hanımın milletimize bir borcu var biz bu borcunu ödemek için yola çıktık. İnşallah vatandaşlarımızın destekleri ile Bartın’a baharı getireceğiz. İnşallah kadınların güzelliğini de Meclis’e yansıtacağız. Her zaman söylüyorum bir kadın evini yönetebiliyorsa devleti de yönetebilir. Yuvayı dişi kuş yapar biz de devleti güzel günlere getireceğiz” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : Bartın CHP Aysu Bankoğlu İYİ Parti Ceyda Sargın
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›