Akpürçek ve SANKO Bartın Çimento’ya ziyaret

Akpürçek PVC ve Sanko Bartın Çimento’yu ziyaret eden MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, “Büyük Türkiye, büyük Bartın” derken sanayiyi diğer sektörler ile bütünleşmiş şekilde geliştirmeyi arzu ettiklerini belirtti.
Bu haber 2023-04-12 14:27:57 eklenmiş ve 142 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Milletvekili adayları Cemal Akın ve Sezai Hangişi, beraberlerindeki bir heyet ile Akpürçek PVC ve Sanko Bartın Çimento’yu ziyaret etti.

 

 

MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık, Belediye Meclis Üyeleri Kemal Gözen ve Ufuk Kasap ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette, Akpürçek PVC Yönetim Kurulu Üyeleri Ünsal ve Erdi Akpürçek ile Sanko Bartın Çimento Genel Müdürü İbrahim Keretli ile görüşerek çalışanlarına da kolaylıklar dilediler.

 

 

Ziyaret ile ilgili değerlendirmede bulunan MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, “Hem Bartın Çimento, hem de Akpürçek PVC Bartın’ımız için çok kıymetli. Kendi alanlarında kaliteleri ile ülkemizin önemli katma değer sağlamaktadır. Biz Büyük Türkiye, Büyük Bartın derken sanayimizi diğer sektörler ile bütünleşmiş şekilde geliştirmek arzusundayız. Bugün bizleri misafir eden Akpürçek Ailesi ile Bartın Çimento Genel Müdürü İbrahim Keretli’ye çok teşekkür ediyoruz. Başarıları daim olsun” dedi. (Haber Merkezi)

 

 

ETİKETLER : Cemal Akın Sezai Hangişi Bartın Milletvekili adayları Akpürçek PVC Sanko Bartın Çimento
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›