Tunç’tan Bartın’ın adaylarına tebrik

AK Parti Grup Başkanvekili Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, Bartın Milletvekili Adayları Yusuf Ziya Aldatmaz ve Turhan Kalaycı’yı tebrik ederken “Türkiye Yüzyılı için hep birlikte çok çalışacak her zamankinden daha yakın olduğumuz 2-0’lık sonuca Bartınlı hemşehrilerimizin desteği ile ulaşacağımızdan hiç şüphem olmayacaktır” dedi.
Bu haber 2023-04-11 14:29:54 eklenmiş ve 338 kez görüntülenmiştir.

 

“2-0’lık sonuca ulaşacağımızdan hiç şüphem olmayacak”

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

AK Parti Grup Başkanvekili Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Yüksek Seçim Kurulu’na sunulan listelerde yer alan AK Parti’nin Bartın milletvekili adaylarına başarılar diledi.

 

 

AK Parti’nin Bartın adayları Yusuf Ziya Aldatmaz ve Turhan Kalaycı’yı tebrik eden Tunç, “Bartın halkının yakından tanıdığı sevilen sayılan, iş ve siyasi hayatlarında başarıları ile herkesin takdirini kazanmış bulunan her iki adayımızın her kesimden destek alarak Bartın’ımızı 14 Mayıs’tan itibaren TBMM’de en güzel şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Bartın’daki hizmet ve icraat bayrağını onurla ve gururla devredeceğim Yusuf Ziya Aldatmaz ile Turhan Kalaycı kardeşimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

 

 

5 dönemdir TBMM’de Bartın’ı temsil eden Tunç, merkezinden ilçelerine, beldelerinden köylerine Bartın’ı sayısız eserlerle donattıklarını söylerken gerek ülkemiz için gerek Bartın için çalışmaya devam edeceğini ifade etti.

 

 

“Çalışmaya devam edeceğim”

 

 

15 yıl önce Bartın’da Mehmet Asım Kulak ve Hacı İbrahim Kabarık’tan devraldığı hizmet ve icraat bayrağını 14 Mayıs’ta Bartın halkından alacakları destekle Yusuf Ziya Aldatmaz ve Turhan Kalaycı’ya devredeceğini belirten Tunç, her zamankinden daha yakın olduklarını söylediği 2-0’lık sonuca Bartınlıların desteğiyle ulaşacaklarından hiç şüphesinin olmadığının altını çizerek şunları kaydetti:

 

 

“Bartın’ı 2007 yılından bu yana parlamentoda 5 dönemdir temsil etmenin onur ve gururunu tarafıma yaşatan Bartınlı hemşehrilerimize Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Bartın’daki teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. Onların güvenlerini boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışarak Bartın ilimizi merkezinden ilçelerine, beldelerinden köylerine sayısız eserlerle donattık. Bartın’ımızı ve AK Partimizi Parlamentoda en güzel şekilde temsil etmenin, önemli görevleri üstlenerek hemşehrilerimizin güvenlerine layık olabilmenin gayretinde oldum. Bundan sonra da gerek ülkemiz için gerek Bartın’ımız için çalışmaya devam edeceğim.

 

 

15 yıl önce Bartın’da Mehmet Asım Kulak ve Hacı İbrahim Kabarık abilerimizden devraldığım hizmet ve icraat bayrağını 14 Mayıs’ta Bartın halkından alacakları destekle Yusuf Ziya Aldatmaz ve Turhan Kalaycı  kardeşimize devredeceğim.

 

 

Türkiye Yüzyılı için hep birlikte çok çalışacak her zamankinden daha yakın olduğumuz 2-0’lık sonuca Bartınlı hemşehrilerimizin desteği ile ulaşacağımızdan hiç şüphem olmayacaktır.

 

 

Her şey Bartın için! Her şey Türkiye Yüzyılı için. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

 

 

AK Parti, milletvekillerinden 181’ini aday göstermedi. AK Parti'de 3 dönem kuralına takılan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, AK Parti Grup Başkanvekilleri Bülent Turan, Mustafa Elitaş ile Yılmaz Tunç, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı, Jülide Sarıeroğlu, Ali İhsan Yavuz, Hamza Dağ, Nurettin Canikli, Vedat Demiröz ve AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin adaylık için yer bulamadı.

ETİKETLER : Yılmaz Tunç 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Yüksek Seçim Kurulu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›