Tunç: “14 Mayıs'ta da milletimizin cevabını alacaksınız”

AK Parti Grup Başkanvekili Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sert bir dil kullandığı ifade eden sözleri üzerine “Şunu anlayabilseniz; ‘Biz, her dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hep saldırıyoruz ama millet her seçimde iktidara getiriyor.’ Neden getiriyor acaba, bunu bir düşünebilseniz. Bunu düşünemediğiniz için 14 Mayıs'ta da milletimizin cevabını alacaksınız” dedi.
Bu haber 2023-04-05 09:31:25 eklenmiş ve 306 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Haydar Akar başkanlığında toplandı.

 

 

Meclis Başkanvekili Akar, birleşimin başında üç milletvekiline gündem dışı söz verdi.

 

 

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı bir programda elindeki seccadeyle “15 Mayıs'ta inşallah şükür namazını bu seccadede kılacağız” dediğini vurgulayarak, “Biz de o şükür namazını 14 Mayıs'ta kılmayı hayal ediyoruz” dedi. Seçimler yaklaşırken kullanılan dile dikkat edilmesi gerektiğini kaydeden Enginyurt, “Bu sert dil, 85 milyonun Cumhurbaşkanına yakışmıyor” ifadesini kullandı.

 

 

Bunun üzerine, AK Parti Grup Başkanvekili Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, yerinden söz alarak, “Cumhurbaşkanımızın dili milletimizin dili. Cumhurbaşkanımız bu sözleri kime kullanmış ona bakınız, millet düşmanlarına karşı kullanmış. Şunu anlayabilseniz; ‘Biz, her dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hep saldırıyoruz ama millet her seçimde iktidara getiriyor.’ Neden getiriyor acaba, bunu bir düşünebilseniz. Bunu düşünemediğiniz için 14 Mayıs'ta da milletimizin cevabını alacaksınız” karşılığını verdi.

ETİKETLER : TBMM Genel Kurulu Haydar Akar Recep Tayyip Erdoğan Yılmaz Tunç
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›