MESO’ya ziyaret

Madeni Eşya ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz’i ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Milletvekili Adayları Cemal Akın ve Sezai Hangişi ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretinde Oda Başkanı Yılmaz Akdeniz ve oda çalışanları Başkan Fırıncıoğlu’na hayırlı olsun temennilerinde bulundular.
Bu haber 2023-04-05 09:28:40 eklenmiş ve 187 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Madeni Eşya ve Sanatkârlar Odası (MESO) Başkanı Yılmaz Akdeniz’i ziyaret etti. 

 

 

Ziyarette, Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve  Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Milletvekili Adayları Cemal Akın ve Sezai Hangişi yer aldı.

 

 

Ziyaretin devamında Madeni Eşya ve Sanatkârlar Odası çalışmalarının konuşulurken Fırıncıoğlu da devam eden Bartın Belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

 

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Başkan Fırıncıoğlu, “Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanımız Sayın Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanımız Sayın Murat Demir, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Milletvekili adaylarımız Sayın Cemal Akın ve Sayın Sezai Hangişi ile birlikte Madeni Eşya ve Sanatkârlar Odasını ziyaret ettik. Ziyaretimizde değerli oda başkanımız Yılmaz Akdeniz ile odamıza bağlı esnaflarımızın yaşamış olduğu sıkıntılar hakkında fikir alışverişlerinde bulunduk. Oda Başkanımıza ve çalışanlarına gösterdiği misafirperverlik için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Bartın Belediyesi MESO Yılmaz Akdeniz
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›