Akın’dan Kumluca’ya doğalgaz ve TOKİ sözü

Kumluca’daki teşkilat iftarına katılan MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, Kumluca’ya doğalgaz ve TOKİ sözü verdi.
Bu haber 2023-04-05 09:09:48 eklenmiş ve 309 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kumluca Belde Başkanlığı, geniş katılımlı bir iftar programı düzenledi.

 

 

Kumluca’daki Kapalı Pazaryeri’nde gerçekleştirilen iftar programına Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın ve Sezai Hangişi, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile belde ve teşkilat üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Yoğun katılımın olduğu iftar programında MHP Milletvekili Adayı Cemal Akın, vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.

 

 

Okunan duaların ardından hep birlikte oruç açılırken Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, MHP Milletvekili Adayı Cemal Akın, Sezai Hangişi ve Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu konuşma yaptı.

 

 

Kumluca Belediye Başkanı Can, Bartın Belediyesi’nin “kardeş belediye” desteğiyle birçok güzel çalışmaya imza attıklarını belirtirken ikinci dönem için söz verdikleri projelerin büyük bir bölümünü tamamladıklarını, geri kalan projeleri de bir yıl içerisinde tamamlanacaklarını söyledi.

 

 

Başkan Can, Bartın Belediye Başkanlığı dönemindeki destekleri için Cemal Akın’a teşekkür ederek sözü ona bıraktı.

 

 

Bartın’da beldeler ve ilçeler de dahil olmak üzere yapacak çok işleri olduğunu ifade eden MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, Kumluca için doğalgaz ve TOKİ sözü vererek şöyle konuştu:

 

 

Akın: “Kumluca’ya doğalgaz kazandıracağız”

 

 

“Allah bize 2009 yılında Belediye Başkanlığını nasip etti. Bir 5 sene geçtikten sonrada 2014 yılında tekrar bize nasip etti ve İsmail Başkan’a da nasip etti. İsmail Başkan ‘Başkanım benim burada hiçbir şey yapma şansım yok’ dedi. Kardeş belediye yapalım dedik ve kardeş belediye oldu. O günden bu taraf elimizden ne geliyorsa, milletimizin yararına, halkımızın yararına ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Bütün imkânlarımızı seferber ettik. Sonra Hasankadı’da Şeref Emiroğlu da Belediye Başkanlığı seçimini kazandı, aynı şekilde ona da destek verdik. Tabi şunu yaptık, bunu yaptık demeyeceğiz. Artık ben Milletvekili Adayıyım ama şunu ifade etmek istiyorum. Daha Kumluca’da bizim meselelerimiz bitmedi, beldelerimizde bitmedi, ilçelerimizde bitmedi, ilimizde de bitmedi. Allah nasip ederse Bartın nasıl doğalgazına kavuştuysa Kumluca’ya da kazandıracağız. Bunun sözünü veriyorum.

 

 

“Buraya TOKİ’yi de getireceğiz”

 

 

Yine TOKİ her bölgede var. Burada ise TOKİ yapacak yerimiz de var. 100 bin metrekare bir alanımız var. Bunun en az yarısına TOKİ yapılarak yarısına orta ölçekli sanayi bölgesi yapılarak hem konut alanları hem de bir taraftan da burada göçü önleyecek orta ölçekli bir sanayi bölgesi yapmamız gerekiyor. Bununla ilgili sadece bir sıkıntımız var. Devlet Su İşlerinin istinat duvarını yapması. İnşallah onu da yapacağız, buraya TOKİ’yi de getireceğiz, orta ölçekli sanayi bölgesini yaparak Allah’ın izniyle işsiz kimseyi bırakmayacağız. Çünkü imkanımız var. Biz Milletvekilliğini makam için istemedik. Zaten ben makamdaydım. Zaten ben makamı bıraktım. Biz makamı halkımıza hizmet vermek için istedik. Biz milletin emrindeyiz.

 

 

İnşallah bundan sonraki süreçte de milletvekilliği nasip olursa, sizler teveccüh gösterirseniz bizler sizin emrinizdeyiz. Nasıl Bartın’da olduysa, Bartın Belediyesi olduysa bundan sonra da sizin emrinize amade olacağız.”

 

 

Konuşmaların sonrasında da Akın ve beraberindeki heyet kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşlarla çay sohbeti yaptı.

ETİKETLER : MHP Cemal Akın MHP Milletvekili Adayı Sezai Hangişi Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›