AK Parti'den gövde gösterisi!

Milletvekili aday adaylarıyla esnaf ziyaretlerine devam eden AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, vatandaşlarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunup talep ve önerileri dinliyor. Yaşanan ekonomik gelişmelere karşı önlemleri de almaya devam ettiklerini ifade eden Arslan, “Hayal dahi edilemeyecek projeleri hayata geçirdik bunun yanında çözülemez denen sorunları tek tek çözdük” dedi.
Bu haber 2023-04-01 17:42:01 eklenmiş ve 600 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 

 

AK Parti Bartın teşkilatı, 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Ziyaret programları kapsamında AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, Milletvekili Aday Adayları ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Ziyaretlerde vatandaşlarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunup talep ve önerileri dinleyen Arslan, teşkilatlar ve aday adayları ile birlikte kenetlenmiş halde 14 Mayıs seçimlerine hazırlandıklarını ifade etti.  Arslan, “10 tane aday adayımız var. Aday adaylarımızdan 6 tanesinin ilk tercihleri Bartın. Seçimlere 2 adayla gireceğiz ve diğer aday adaylarımız da seçim sürecinde sahada olacaklar ve partimiz için mücadele edecekler. Bu birlikteliğin tek yürek olmanın göstergesidir. Çalışırsak Bartın’da 2 milletvekilliğini almamak için hiçbir nedenimiz yok. Çünkü AK Partimiz milletimizin partisi. AK Partimiz gönüllerin partisi. Bartın’da kapı gezecek, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı milletimize anlatmaya, onlarla iç içe olmaya devam edeceğiz. Çünkü bizim yerimiz milletimizin yanıdır” dedi.

 

“Devletimizi yüceltmeye devam edeceğiz”

 

"Durmak yok, yola devam" sloganını "Doğru adımlarla yola devam" şeklinde güncellediklerini ve bunun yeni dönemin başlığı olacağını ifade eden Arslan, “Şimdi sıra asıl büyük hamlemizi yapmaya geldi. Tabii bunun ilk şartı 14 Mayıs seçimlerinde cumhurbaşkanlığı ve Mecliste çoğunluğu kazanmaktır. Çünkü karşımızda ülkenin yirmi yılını çöpe atmaya niyetli bir yapı var. Bizim amacımız 14 Mayıs'ın hemen ertesinde deprem yaralarının sarılması ve Türkiye Yüzyılı'nın inşası hedefiyle yeni bir atılım başlatmaktır. 20 yılda yattığımız hizmetlerimiz ortada. Hayal dahi edilemeyecek projeleri hayata geçirdik bunun yanında çözülemez denen sorunları tek tek çözdük.  Bunlar muhalefetin hayalinden bile geçemeyecek yatırımlar ve çalışmalar. Ama biz bütün bunları yapa yapa buralara geldik ve 21 yıldır milletimizin teveccühü ile girdiğimiz bütün seçimleri kazandık. Daha yapacak da çok işimiz var. Milletimize sözümüz var. İnşallah 14 Mayıs’tan sonra da geceli gündüzlü çalışacak milletimizi ve devletimizi yüceltmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

“AK Parti varsa her zaman çözüm vardır”

 

Yaşanan ekonomik gelişmelere karşı önlemleri de almaya devam ettiklerini ifade eden Arslan, “Çalışanlarımız ve emeklilerimiz başta olmak üzere, hiçbir kesimi enflasyona ezdirmeme, kayıplarını telafi etme sözümüzü adım adım yerine getiriyoruz. Çalışanlarımız için de Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan temmuz ayında artış sözünü verdi. Ülkemizde, istisnasız her kesimi refahını artırma yanında, hak ve özgürlüklerine kavuşturan, her türlü ayrımcılığı ortadan kaldıran, herkesi bağrına basan biz olduk. Küresel bir kriz döneminden geçiyoruz. Bu süreçte de ekonomimizi sağlam temellere oturtmak için her türlü önlemi alıyoruz. Aldığımız önlemlerin meyvesini de yakın zamanda alacağız. Çünkü partimiz bu zamana kadar çözümün, icraatın adresi olmuştur. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Enflasyon belasını da çözeceğiz, alım gücünü de eskisinden daha iyi durumlara getireceğiz. Yaparsa AK Parti yapar. Çünkü bizim tek derdimiz milletimizin geleceğidir. AK Parti varsa her zaman çözüm vardır” ifadesini kullandı.

ETİKETLER : Bartın AK Parti AK Parti Bartın İl Başkanlığı AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan Milletvekili Aday Adayları
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›