“Çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz”

Hasarlı yollarda bakım onarım çalışmaları gerçekleştiren Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların güvenli bir şekilde ulaşım sağlaması için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Bu haber 2023-03-30 16:06:26 eklenmiş ve 553 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hasarlı yollarda bakım onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

 

 

Belirlenen plan program çerçevesinde çalışmalarına devam ederek son olarak Tuna Mahallesi 226. Sokak’ta çalışma gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde ihtiyaç duyulan noktalarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

Yapılan çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kent merkezinde çeşitli sebeplerden dolayı bozulan yol ve yaya kaldırımlarına yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın güvenliği ve konforu için tüm birimlerimizle özveriyle çalışıyoruz. Mahallelerimizde bakım çalışması gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde ulaşım sağlaması için devam eden çalışmalarımızı şehrimizin ihtiyaç duyulan diğer noktalarında da aralıksız sürdüreceğiz. Görev alan personelimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Bartın Belediyesi Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›