“Ankara’dan Bartın’a hizmetin yolu olacağız”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kozcağız Belde Teşkilatı tarafından düzenlenen ve birlik beraberlik görüntülerinin yaşandığı iftar yemeğine katılım yoğun oldu. Gün içinde de esnaf ziyaretleri yaparak “Büyük ve güçlü Bartın” hayalini vatandaşlara anlatan MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, teşkilat başkanlarıyla beraber iftara gelenleri tek tek karşılayarak sohbet etti. Öncelikli hedeflerinin halka hizmet olduğunu söyleyen Akın, “Çok güzel hizmetler yaptık yapmaya da devam edeceğiz. Güzel Bartın’ımıza hizmet için varız, Ankara’dan Bartın’a hizmetin yolu ve Bartınlıların Ankara’daki nefesi olacağız” dedi.
Bu haber 2023-03-28 15:00:47 eklenmiş ve 541 kez görüntülenmiştir.

 

Kozcağız’da MHP Milletvekili Adayı Akın’a yakın ilgi

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kozcağız Belde Başkanlığı tarafından Ramazan ayı dolayısıyla geleneksel iftar yemeği düzenlendi.

 

Kozcağız’da terminal binasında bulunan düğün salonunda düzenlenen iftar programına MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın ile Sezai Hangişi, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, MHP Teşkilatları, MHP’li Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

 

Yoğun katılımım olduğu programda MHP Bartın Milletvekili Adayları Cemal Akın ve Sezai Hangişi, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik ile MHP Belde Başkanı Savaş Buyurman iftara gelenleri tek tek karşılayıp, selamladı.

 

Buyurman, Akın için destek istedi

 

MHP Kozcağız Belde Başkanı Savaş Buyurman, “Bartın’ı Bartın yapan, insanları hiçbir şekilde ayırmayan ve bizi Ankara’da en iyi şekilde temsil edebilecek isim Cemal Akın, Ankara’da çok güçlü bir Belediye Başkanıydı kendisi, yine Bartın’ı Ankara’da güçlü bir isim olacağını düşünüyorum. Hangi partiden olursanız olun bu sefer Cemal Akın’ı Kozcağız için, Bartın için Ankara’ya gönderelim” diyerek 14 Mayıs’ta yapılacak olan Milletvekilliği seçimi için destek istedi.

 

Akın: “Ankara’dan Bartın’a büyük hizmetler”

 

“Daha büyük ve güçlü bir Bartın” için çıktıkları milletvekilliği yolunda birlik ve beraberlik vurgusu da yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın da konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

 

“Öncelikle Kozcağız Teşkilatımızın geleneksel olarak her yıl düzenlemiş olduğu iftar programından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.

 

Milletimiz teveccüh buyurdu biz de 3 dönem üst üste belediyedeydik. Bartın’da da oldukça güzel işler yapmaya çalıştık. Yüzümüz ak geldik yüzümüz ak da bıraktık.

 

Birçok hizmeti yaptık. Eski parayla 2 kat trilyon, 200 trilyonluk bir hizmet yaptık. Kasamızda da para bırakarak ayrıldık. Hizmet kadar güzel bir şey yok. Makam nedir ki? Makam hizmet yapabilirseniz makamdır. Köylerimizi ziyaret ettim, halkımızla sohbet ettik, muhtarlarımızla sohbet ettik, hanımefendilerle sohbet ettik. Onlar da bu şekilde bir karar vermemiz gerektiğini ifade ettiler. Ankara’dan doğru Bartın’a büyük hizmetler yapmamızın gerekli olduğunu hissettiler. Ben özellikle iş ve aşla ilgili çok şeyler ifade ediyorum.

 

Bütün dostlarımız, vatandaşımız gecenin hangi saatinde de olursa olsun telefonu kaldırdığı zaman bizi bulur. Biz tabandan geldik taban siyaseti yapıyoruz ve hep beraberce Bartın’a hizmet etmeye çalışıyoruz.

 

Bizim ikinci sıradaki adayımız da Sezai Hangişi Bey. Bartın’da Kamu- Sen ve Türk Eğitim-Sen Başkanıydı. Hep beraberce yola çıktık. İnşallah Bartın’a bol hizmet ederiz.”

 

 “Bu memlekete ve Türkiye’ye çok büyük hizmetler yapacağız”

 

Yakın zamanda yaşanan deprem felaketinin ardından Bartın olarak ivedilikle harekete geçildiğini ve Bartın’dan deprem bölgesine bir gönül köprüsü kurulduğunu hatırlatan Akın, “Tabi biz burada yemeğimizi yiyoruz, evlerimizdeyiz ama 11 vilayetimizde maalesef deprem felaketi yaşandı. 50 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti, 150 bin civarında vatandaşımız da yaralandı. Allah onlara acil şifalar versin. Rahmetli olanlara da Allah’ım rahmet eylesin, mekânlarını cennet eylesin, şehitlikle onları derecelendirsin inşallah. Bizler de Bartın’da Valiliğin koordinesinde Belediye Başkanıyken o bölgeye tırlar gönderdik. Hizmetimizi yaptık. Bartın’dan 300’e yakın tır eşya taşıdı deprem bölgesine. Çok şükür halk birlik oluyor. Bir olmak, iri olmak, diri olmak dediğimiz meseledir bu. İnşallah bu seçimlerde de biz bir olacağız, iri olacağız ve diri olacağız ki bu memlekete ve Türkiye’ye çok büyük hizmetler yapacağız. Allah’ın izniyle hainlere fırsat vermeyeceğiz” dedi.

 

Yapılan duaların ardından hep birlikte oruçlar açılırken Kur’an-ı Kerim tilaveti de yapılan iftar programında MHP Milletvekili Adayı Cemal Akın, vatandaşlarla tek tek sohbet etti. Vatandaşların yakın ilgili gösterdiği Akın, talep ve önerileri de dinledi.

 

 

ETİKETLER : Bartın Kozcağız MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın iftar seçim
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›