Memleket Partisi “Halkın umut kapısıyız”

Memleket Partisi Bartın Milletvekili Aday Adayı Hacı Gölbucaklı ile İl Başkan Vekili Hasan Nuhoğlu, gündeme dair konular hakkında basın açıklaması yaptı. Türkiye’nin küresel su sorununa dikkat çeken Nuhoğlu, “Önlem alınmaz ise Türkiye’nin küresel su sorunu ile karşılaşacağı aşikardır. Bunun gibi birçok alanda başta adalet, ekonomi, eğitim ve sağlık olmak üzere birçok sorunu gündemde tutmaya ve bunların çözümlerini önermeye devam edeceğiz” dedi. Milletvekili Aday Adayı Hacı Gölbucaklı ise “Küresel ısınmada, kuraklıktan dolayı Genel Başkanımızın da gündemde tuttuğu su sorunu. Bir buçuk yılda 2 yıldır 13 milyar dolara çözülebilecek projemiz hazır ve bu proje her kim olursa olsun bütün siyasi partilere de ulaştırıldı” diye konuştu.
Bu haber 2023-03-28 09:34:35 eklenmiş ve 524 kez görüntülenmiştir.

 

 

Memleket Partisi, Türkiye’nin küresel su sorununa değindi

 

Kübra Nur AK

 

 

Memleket Partisi Bartın Milletvekili Aday Adayı Hacı Gölbucaklı ile İl Başkan Vekili Hasan Nuhoğlu, gündeme dair konuları değerlendirmek üzere basın toplantısı düzenledi.

 

Parti binasında gerçekleşen basın toplantısında;  partinin Milletvekili Aday Adayları Hacı Gölbucaklı, Adem Bozkurt ve Abdurrahman Taş yer aldı.

 

Nuhoğlu: “Halkın umut kapısı olduk”

 

“Önlem alınmaz ise Türkiye’nin küresel su sorunu ile karşılaşacağı aşikardır” diyen Nuhoğlu, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:

 

“4 Eylül 2020 tarihinde Sivas’tan Memleket Hareketi olarak başlayan ve 17 Mayıs 2021 tarihinde siyasi kimlik kazanan partimizin Siyasi Parti olarak 2’inci yılını tamamlamasına az bir süre kalmıştır. 3-5 kişi olarak çıktığımız bu yolda bu gün ise milyonların akın ettiği bir siyasi parti konumuna geldik. Halkın umut kapısı olduk. Bunun ötesinde Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’nin Türkiye için tek çözüm üreten lideri olduğunu da unutmamak gerekir.

 

“Türkiye’nin küresel su sorunu ile karşılaşacağı aşikardır”

 

Hepimizin de bildiği gibi en başından beri sorunları dile getirmekle kalmamış, bunları çözümleri ile halkımızın bilgisine sunmuştuk. 3 yıldan bu yana Türkiye de ki deprem sorununu gündemde tutan Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’nin haklılığını yaşadığımız deprem felaketi ile birlikte çok acı bir şekilde görmüş ve yaşamış olduk.  Bu kadar uyarılara rağmen önlem alınmayan depremle birlikte binlerce canımızı kaybettik. Hepimizin başı sağ olsun. Şimdi ise Türkiye’nin su sorununu gündemde tutmaya çalışmaktayız. Eğer bunun içinde projeler üretip, önlem alınmaz ise Türkiye’nin küresel su sorunu ile karşılaşacağı aşikardır. Bunun gibi birçok alanda başta adalet, ekonomi, eğitim ve sağlık olmak üzere birçok sorunu gündemde tutmaya ve bunların çözümlerini önermeye devam edeceğiz.

 

“En az bir milletvekilini de çıkarmak için canla başla çalışacağız”

 

Hepimizin de bildiği gibi Mecliste grubu olmayan partilerin Cumhurbaşkanı adaylığı için 100 bin imza toplaması gerekmektedir. Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce partimiz kurulduğundan bu güne Cumhurbaşkanı adayı olacağını defalarca deklare etmiştir. Nitekim süreç zarfında aday adaylığını açıklamış ve 22 Mart 2023 tarihinde başlayan imza sürecinde gerekli 100 bin imzayı toplayarak Cumhurbaşkanı adayı olmuştur. Bu süreçte partimizin yanında duran, destek veren ve emeği geçen tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Bu vesile ile de seçim süreci de tam olarak başlamış oldu. 81 vilayetimizde olduğu gibi Bartın’dan da milletvekili adaylarımızı çıkaracağız. En az bir milletvekilini de çıkarmak için canla başla çalışacağız. İl Başkanımız Sayın Hacı Gölbucaklı ve İl Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Adem Bozkurt görevlerinden istifa ederek Aday adaylığı müracaatlarını Genel Merkezimize yapmışlardır. Partimize ve Milletimize hayırlı olsun dileklerimle aday adayı arkadaşlarımıza başarılar dilerim.”  

 

Gölbucaklı: “Yani olmaz dediklerini biz hep başardık”

 

Milletvekili Aday Adayı Hacı Gölbucaklı, 100 bin imza kampanyasında halkın gösterdiği desteğe teşekkür ederek sözlerine şu ifadelerle devam etti:

 

Şuanda Türkiye’de artık bir değişimin olması, artık bu değişimin Memleket Partisiyle olunacağı göz önüne serilmiştir. Geçen hafta 100 bin imza kampanyasında halkımızın gösterdiği teveccühe, desteğe öncelikle teşekkür etmek istiyorum.  

 

4 Eylülde Sivas’ta bir yola çıkıldı. Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce. Ve bize dediler ki ‘siz nereye gidiyorsunuz? Sizden bir şey olmaz’ ama biz bunu başardık. Ve 17 Mayıs 2021’de de partimizi resmi olarak kurmuş olduk. Siz dediler parti kuramazsınız. Partiyi de kurduk. Dediler ‘kurultayınızı yapamazsınız, örgütlenemezsiniz’. 18 Eylül’de büyük kurultayımızı da yaptık. 54 vilayette örgütlenerek büyük kurultayımızı da gerçekleştirdik. Sayın Genel Başkanımız ilk günden partiyi kurmadan ben dedi Cumhurbaşkanı olacağım şiarıyla yola çıktı ve bizlerde onun yanında destekçi olarak 3-5 kişi, bir avuç insan ve şimdi geldiğimiz nokta Türkiye’de milyonların umut kaynağı olan bir parti konumuna geldik. Dediler ki ‘100 bin imza toplanacak, toplayamazsınız’. 100 bin imzayı da topladık. Herkese çok teşekkür ediyorum. Yani olmaz dediklerini biz hep başardık. Şimdi Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnceyi Cumhurbaşkanı yapmak en büyük emelimizdir.

 

“İlk önce gençlerimizin önünü açmaya uğraşacağız”

 

Artık Türkiye’de bu değişim süratli bir şekilde olması lazım. 50 küsur gün kaldı seçimlere. Bizde bunu canla başla, gönül verenlerimizle, dostlarımızla, parti yönetimimizle elimizden geldiğince koşturuyoruz elimizden geldiğince dedim. Bizim arkamızda belediyeler yok. Bizim arkamızda patronlar yok. Bizim arkamızda devlet desteği yok. Genel Başkanımız dedi ki ‘bizim bir otobüsümüz bir cep telefonumuz var’ evet bizimde bir cep telefonumuz ve kendimize ait araçlarımız, cebimizde çoluk çocuğumuzun ekmeğine verdiğimiz paramız. Biz bunları parti için, vatandaşlarımız için, milletimiz için harcamaya da devam edeceğiz. Ve iddialı konuşuyoruz. Gençler, özellikle gençler, yeni oy kullanacak 6 milyon gençten çok büyük bir ilgi görüyoruz. Köylerimizde, şehirlerimizde bizler ilk önce gençlerimizin önünü açmaya uğraşacağız.

 

“Bu önlem alınması gereken bir şeydi”

 

Genel Başkanımız 2 sene 3 senedir hatta 2011-2012’de de gündeme getirmişti. Türkiye’de deprem sorunu. Buna önlem alınması, yeni yerleşim alanlarının açılmasından bahsetti. Herkes güldü herkes dalga geçti. Bu dalga geçilecek bir şey değil. Buna rağmen yaşadığımız olay çok kötü bir şekilde bir musibet olarak bunu biz yaşadık. Bu önlem alınması gereken bir şeydi. Binlerce de can kaybımız var. Hepsinin de başı sağ olsun. Yaralılarımıza da geçmiş olsun.

 

“Bir buçuk yılda 2 yıldır 13 milyar dolara çözülebilecek projemiz hazır”

 

Şimdi gündeme getirdiğimiz Türkiye’nin su sorunu. Küresel ısınmada, kuraklıktan dolayı Genel Başkanımızın da gündemde tuttuğu su sorunu. Bir buçuk yılda 2 yıldır 13 milyar dolara çözülebilecek projemiz hazır ve bu proje her kim olursa olsun bütün siyasi partilere de ulaştırıldı. Bu projenin uygulanması gerekiyor. Ve yine bunu dikkate almıyorlar. Bu Türkiye’nin en büyük sorunlarından. İnşallah iktidar olduğumuzda önce adalet, ekonomi ve eğitim sorunu bizim ilk üzerine düşeceğimiz konular bunlar. Bugün en dik duran, söylediği sözün arkasında duran, yalan söylemeyen, arkasında en ufak bir pisliği olamayan tek lider şuanda Muharrem İncedir. Bizlerde onun gölgesinde onunla birlikte hep beraber inşallah yola çıktık ve bu yol hepimiz için hayırlı uğurlu olacak. Ben Adem Bozkurt arkadaşımız ve Abdurrahman Taş arkadaşımıza da başarılar diliyorum. Bizler şimdi Aday Adayıyız. 10 Nisanda bu sonuçlanacak. Biz nolursa olsun, sıralama ne şekilde olursa olsun birbirimizi destekleyeceğiz, koşturacağız, vatandaşa da gerçekleri anlatacağız. Bu konuda rahatsız olanlar var ve olmaya da devam edecekler. Çünkü biz sadece doğruları söylüyoruz.”

ETİKETLER : Bartın Memleket Partisi Memleket Partisi Bartın Milletvekili Aday Adayı Hacı Gölbucaklı Memleket Partisi İl Başkan Vekili Hasan Nuhoğlu
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›