Akın'dan "güçlü ekonomi" vurgusu

MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, “Güçlü ve kapsamlı çalışmalarla Bartın’ı ekonomik güç merkezine dönüştürmenin gayretiyle çalışıp ilimizi istihdam alanlarıyla donatırken bugüne dek olduğu gibi her daim halkımızın yanında olacağız” dedi.
Bu haber 2023-03-27 14:17:39 eklenmiş ve 555 kez görüntülenmiştir.

 

“Bartın’ı ekonomik güç merkezine dönüştüreceğiz”

 

 

 

Bartın’da Belediye Başkanı olarak gitmediği mahalle, köy, belde ve ilçe kalmayan Cemal Akın, bu kez Milletvekili Adayı olarak ziyaretlerini sürdürüyor.

 

“Güçlü ve büyük Bartın” diyerek yola çıktığı Milletvekilliği yolunda ziyaretlerine devam eden Akın, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinlerken bir değerlendirmede bulundu.

 

14 yıllık Belediye Başkanlığı da dâhil tüm siyasi hayatı boyunca insan odaklı ve hizmet vizyonuyla görev yaptığını ifade eden MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, “Bartın halkının güveni, sevgisi ve desteği ile kentimiz ve insanımız için süren hizmet yolculuğumuzu yeni bir kademede icra etmek üzere Milletvekili Adayı oldum. Bu kademede Bartın’a kalıcı eserler kazandırmanın yanı sıra şehrimizin sorunlarını çözmenin gayreti içinde olacağız. Geniş kapsamlı ve planlı çalışmalarla Bartın’ı ekonomik güç merkezine dönüştürmenin gayretiyle hareket ederek şehrimizi istihdam alanlarıyla donatacak ve insanlarımızın bugüne dek olduğu gibi her daim yanında olacağız. Halkımızın beklentilerini karşılayacak projelerimizi önem ve aciliyet sırasına göre hayata geçirip, her bir projemizle kentimizin gelişimine katkı sunacağız” diye konuştu.

 

“Önceliğimiz insan, odağımız hizmet”

 

Sağlık alanı başta olmak üzere ihtiyaç duyulan her durumda vatandaşların yanında yer almaya devam edeceklerini de sözlerine ekleyen MHP Milletvekili Adayı Akın, “Belediye hizmetlerimiz süresince vatandaşlarımızın her ihtiyacında yanında olmanın gayretinde olduk. İnsanlarımızın mutlu günleri gibi acı günlerinde de yalnız kalmamaları ve en ihtiyaç duydukları anda yanlarında olmayı görev edindik. Siyasi hayatımızın her noktasında önceliğimizde insanımız, odağımızda ise hizmet oldu. Hangi görevde olursak olalım halkımızdan, vatandaşımızdan kopmadık. Bundan sonra da halkımızın gerek mutlu gününde gerekse acı gününde yanında olup bize düşen ne varsa yerine getirmeye devam edeceğiz. Sağlık hizmetleri başta olmak üzere vatandaşımızın ne derdi varsa çözüm üretmek ve vatandaşlarımızın yanında olmak bizim öncelikli görevimiz olmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.

 

“Şehrimizi daima ileriye taşımanın mücadelesini vereceğiz”

 

Bartın halkının sunduğu desteğe de teşekkür eden MHP Milletvekili Adayı Cemal Akın, “Belediye Başkanlığı görevimizdeki 14 yıl boyunca olduğu gibi halkımızın bize güç veren desteği bugün de yanımızda. İnsanımızın bizlere gösterdiği sevgi ve duyduğu güvene layık olmanın gayretiyle bugüne dek olduğu gibi şehrimizi daima ileriye taşımanın mücadelesini vereceğiz. Atalarımızın mirası Bartın’ımızın tüm değerlerini korurken, şehrimize ekonomik katkılar sunacak önceliklerle odaklanacağız” dedi.

ETİKETLER : Bartın MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın seçim 2023 güçlü ekonomi
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›