Akın, şehrin anahtarını Fırıncıoğlu’na teslim etti!

Belediye Meclis Toplantısında gerçekleştirilen oylama sonucu Bartın Belediyesi’nin 46’ncı Başkanı seçilen Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bartın Belediyesi önünde düzenlenen törenle görevine başladı. Fırıncıoğlu, “Hep beraber daha iyi bir Bartın için çalışmaya devam edeceğiz” derken MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, hayırlı uğurlu olmasını dileyerek “Hep beraber kalkınacağız. Kalkındıracağız. Belediyemize de destek vereceğiz. Bartın’a daha çok hizmet edebilmek için kol kola girerek çalışacağız. Ben her zaman emrinizdeyim” dedi.
Bu haber 2023-03-23 12:46:13 eklenmiş ve 672 kez görüntülenmiştir.

 

 

Kübra Nur AK

 

 

 

2009 yılından bu yana Belediye Meclis Üyeliği ve Başkan Vekilliği görevini yürüten Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Belediye Meclis Toplantısında gerçekleştirilen oylama sonucu Bartın Belediyesi’nin 46’ıncı Başkanı seçildi.

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, ilk mesai gününde görevine Bartın Belediyesi önünde düzenlenen devir teslim töreniyle başladı.

 

Törende gerçekleştirilen konuşmaların ardından Bartın Belediyesi’nin 43’üncü, 44’üncü ve 45’inci Belediye Başkanı olarak 14 yıl başkanlık görevini sürdüren Cemal Akın, MHP Bartın Milletvekilliği adaylığı için gerçekleştirdiği istifasının ardından göreve yeni seçilen Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’na şehrin sembolik anahtarını teslim etti.

 

Görevi devralan Fırıncıoğlu, Belediye çalışanlarıyla tek tek selamlaşarak, birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte Bartın’a hizmet edeceklerini ifade etti.

 

Belediye önünde gerçekleştirilen törene, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Milletvekili Adayları Cemal Akın ve Sezai Hangişi, Bartın Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Iğıl, MHP Bartın Teşkilatı ve belediye personeli katıldı.

 

“Bartın için çalışmaya devam edeceğiz”

 

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Bartın’a önemli hizmetler, projeler kazandıran değerli Milletvekili Adayımız Sayın Cemal Akın’dan aldığımız bu bayrağı bir adım daha ileriye taşımak için sizlerle çalışacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Çok teşekkür ediyorum. Hep beraber daha iyi bir Bartın için çalışmaya devam edeceğiz. Cemal Başkanıma, MHP Bartın İl Başkanıma, Merkez İlçe Başkanıma, tüm Belediye Meclis Üyelerimize ve desteklerini esirgemeyen halkımıza şükranlarımı sunuyorum. Katılımlarınız için tüm personelimize de teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

 

“Hep beraber kalkınacağız, kalkındıracağız”

 

“Bartın’a daha çok hizmet edebilmek için kol kola girerek çalışacağız” diyen MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:

 

“Milletvekili ayaklığı için geçen hafta istifa etmiştim. 14 yıllık zaman içerisinde hep beraber Bartın’a hizmet için yürüdük. Hüseyin abi ilk Meclise giren üyelerimizden. 3 dönem Belediye Başkan Vekilliği yapan bir abimiz. İnşallah bundan sonra yapılacak olan çalışmalar, hizmetler devam edecektir. Eğer halkımız teveccüh buyurursa bizler de milletvekili olarak şehrimize hizmete devam edeceğiz. Hep beraber kalkınacağız. Kalkındıracağız. Belediyemize de destek vereceğiz. Bartın’a daha çok hizmet edebilmek için kol kola girerek çalışacağız. Ben her zaman emrinizdeyim. Allah bu dönemi hayırlı uğurlu eylesin. Hayırlısıyla geçirmeyi, hizmet etmeyi nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Ayağınıza taş değdirmesin.”

Yapılan konuşmaların ardından başkanlık makamında tebrikleri kabul eden Başkan Fırıncıoğlu, törene katılan herkese teşekkür etti.

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu seçim
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›