Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi!

S.S. Bartın Karayolu Yük Taşıma Kooperatifinin Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Bartın Belediye Başkan Vekili Hüseyin Manav, Genel Kurul Toplantısının hayırlara vesile olmasını dilerken AK Parti Grup Başkanvekili Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ise “Bartın’ımızı büyütmeye geliştirmeye devam ediyoruz” derken “Bartın’ın ticaretini, sanayisini büyütmek için çalışıyoruz. Bir taraftan Filyos Projesi bir taraftan da Bartın Organize Sanayisini genişletmeye çalışıyoruz. Kamulaştırma çalışmalarının ardından yeni alanda alt yapı ve 5 yeni fabrikanın inşaat çalışmaları devam ediyor. Ayrıca Organize Sanayinin dışında 200 dönümlük alanda mobilya fabrikası inşaatı devam ediyor. Entegre bir tesis olacak. Hep iç piyasaya hem de dış piyasaya üretim yapacak bir fabrika olacak. İlk etapta bin 200 kişi çalışacak. Tabi çalışanın yanında üretilen ürünlerin nakliyesi noktasında kamyoncu esnafımıza katkıda bulunacak” ifadelerini kullandı.
Bu haber 2023-03-20 16:18:04 eklenmiş ve 331 kez görüntülenmiştir.

 

Tunç, kamyoncu esnafına da katkı sağlayacağını kaydetti

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

S.S. Bartın Karayolu Yük Taşıma Kooperatifinin Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

 

 

Toplantıya, AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Belediyesi Başkan Vekili Hüseyin Manav, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, MHP Milletvekili Adayı Cemal Akın ile çok sayıda kooperatif üyesi ile davetli katıldı.

 

 

Manav: “Genel kurulunuz hayırlı uğurlu olsun”

 

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımız ile başlayan Genel Kurul Toplantısında konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Hüseyin Manav, “Gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Çok zor bir mesleği icra ediyorsunuz. Allah, kazadan beladan korusun. Bartın Karayolu Yük Taşıma Kooperatifinin değerli yönetimi bugüne kadar görevlerini en iyi şekilde yaptılar. Yeni göreve gelecek arkadaşlarımızda en iyi şekilde çalışacaklardır. Görevlerinde başarılar diliyorum. Genel kurulunuz hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

 

 

Tunç: “Bu zor günleri hep birlikte atlatacağız.”

 

 

Konuşmasına ülke olarak büyük bir acı yaşadıklarını ifade ederek başlayan Tunç ise şu ifadeleri kullandı:

 

 

“6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen ve Türkiye’yi ve milletimizi derinden sarsan deprem felaketi ile karşı karşıya kaldık. 50 bine yakın vatandaşımız hayatını kaybetti. Onlara Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Ülke olarak, millet olarak tek yürek olduk. Kamyoncu esnafımızda bu süreçte üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Hepinize teşekkür ediyorum. Millet olarak yaraları sarmanın gayreti içerisindeyiz. Devletimiz büyük, milletimiz büyük. Bu büyük felaketin üstesinden gelip yaraları saracaktır. Cumhurbaşkanımız liderliğinde bakanlarımız, bütün devletimizin kurumları, sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte afetin ilk anından itibaren seferberlik halindeler. Kalıcı konutlarımıza afetzedeleri yerleştirmek için büyük bir çaba gösteriliyor. İlimize gelen üç bine yakın depremzedelerimiz var. Onları misafir ediyoruz. Kalıcı konutlar yapılıncaya kadar onları en güzel şekilde misafir edeceğiz. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağız. Amasra’da 14 Ekim’de maden kazası olmuştu. Orada da 42 madencimizi kaybettik. Hastanede tedavisi devam eden iki madenci var. Hayatını kaybeden maden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Hastanede tedavisi devam iki madenci kardeşimize de acil şifalar diliyorum. Rabbim böyle kazalar bizlere göstermesin.”

 

 

“Bin 200 kişi çalışacak”

 

 

“Bartın’ımızı büyütmeye geliştirmeye devam ediyoruz” diyen Tunç, “Bartın’ın ticaretini, sanayisini büyütmek için çalışıyoruz. Bir taraftan Filyos Projesi bir taraftan da Bartın Organize Sanayisini genişletmeye çalışıyoruz. Kamulaştırma çalışmalarının ardından yeni alanda alt yapı ve 5 yeni fabrikanın inşaat çalışmaları devam ediyor. Ayrıca Organize Sanayinin dışında 200 dönümlük alanda mobilya fabrikası inşaatı devam ediyor. Entegre bir tesis olacak. Hep iç piyasaya hem de dış piyasaya üretim yapacak bir fabrika olacak. İlk etapta bin 200 kişi çalışacak. Tabi çalışanın yanında üretilen ürünlerin nakliyesi noktasında kamyoncu esnafımıza katkıda bulunacak” diye konuştu.

 

 

“Bartın bu büyük esere de kavuşmuş olacak”

 

 

Tunç, Bartın’da kamu yatırımlarının da hızla devam ettiğini belirterek şöyle konuştu:

 

 

“Hastane inşaatımız bitmek üzere. 575 yatak kapasiteli hastanemizde kaba inşaatı tamamlandı. Bartın’ımız ve bölgemiz büyük bir sağlık kompleksine kavuşmuş olacak. Bartın çevre yolunun ilk etabının ihalesi 2 miyar 200 milyon TL olarak yapıldı. Şu anda müteahhit firma çalışmalara başladı. Bartın çevre yolumuz, Karadeniz Sahil yoluyla birleşerek Arıt yolu kavşağı ardından Organize Sanayinin altından Muratbey Köyümüzün üst tarafından geçerek tünelle de Kozcağız duble yoluna bağlanmış olacak. Bartın şehirlerarası trafik açısından çok rahatlamış olacak. Çok büyük bir yatırım. Tünel sonrası ikinci etabı ihale edilecek. Bartın bu büyük esere de kavuşmuş olacak.

 

 

“Bartın’ı hep beraber inşa etmenin gayreti içerisindeyiz”

 

 

Kurucaşile yolumuzda Kurucaşile’ye kadar kalan kısımda iki tünelimiz kaldı. Çalışmalar tekrar başlayacak. İki tünel ile birlikte beş tüneli tamamlamış olacağız. Amasra’mızda yolcu limanı hizmete girdi. Yolcu gemileri gelmeye başladı. Amasra’yı kış sezonunda hareketlendirdi. Üniversitemizi kampüs inşaatları, yurtları ile birlikte büyütmeye devam ediyoruz. Bartın’ımızı barajlarla selden koruduk. Ülkemizin gelişmesi ve kalkınmasının Bartın’a yansımasını biraz daha fazla olması için gayret gösterdik. KÖYDES projesiyle de köylerimize önemli hizmetleri hayata geçiyor. Hep beraber Bartın’ımızı yaşanabilir daha gelişmiş daha kalkınmış olması için çalışıyoruz. Esnafın kamyoncusunun ve herkesin refah seviyesinin daha da yükseldiği bir Bartın’ı hep beraber inşa etmenin gayreti içerisindeyiz.”

 

 

Olağan Genel Mali Kurulunun hayırlara vesile olmasını dileyen Tunç, kamyoncu esnafına çalışmalarında kazasız, belasız bol kazançlar temennisinde bulundu.

 

 

Konuşmaların ve genel görüşmelerin ardından kurul toplantısı sona erdi.

 

 

ETİKETLER : Hüseyin Manav Genel Kurul Toplantısı Yılmaz Tunç
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›