Vali Güner, Bartın Devlet Hastanesi’nde brifing aldı

Bartın Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunan Bartın Valisi Sinan Güner, İlimizin ihtiyaçları doğrultusunda yapılması ve geliştirilmesi gereken konuların hızlı bir şekilde yerine getirilmesi yönünde talimat verdi.
Bu haber 2019-07-16 09:18:07 eklenmiş ve 305 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Valisi Sinan Güner, Bartın Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında Vali Güner’e  Bartın İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç, Bartın Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Abdullah Danışman, Başhekim Yardımcısı Uzm.Dr. Beyhan Güner eşlik etti. İlk olarak toplantı salonunda tüm idarecilerle bir araya gelen Vali Güner’e Bartın Devlet Hastanesi Başhekimi  tarafından acil sağlık hizmetleri, yoğun bakım, palyatif, ameliyatlar ve hastane alt yapısı başta olmak üzere sağlık hizmetlerine ilişkin brifing verildi.

 

Ardından Ana Hizmet Binasında bulunan acil servis, yoğun bakım, endoskopi ünitelerinde incelemelerde bulunan Vali Güner,  servislerde tedavi gören vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Vali Güner, İlimizin ihtiyaçları doğrultusunda yapılması ve geliştirilmesi gereken konuların hızlı bir şekilde yerine getirilmesi yönünde talimat vererek, özveri ile görev yapan tüm sağlık çalışanlarına çalışmalarında kolaylıklar diledi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Devlet Hastanesi Bartın Valisi Sinan Güner
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›