“Pilates Hizmeti” verilmeye başlandı

Bartın İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Sağlıklı Hayat Merkezinde “Gebe Bilgilendirme Sınıfı” hizmetlerine bir yenisi daha eklenerek Sağlıklı Hayat Merkezine başvuran tüm gebelere doğuma kadar yapılabilen ve doğuma yardımcı olan nefes ve gebe egzersizlerini öğrenip uygulayabilecekleri “Pilates Hizmeti” verilmeye başlandı.
Bu haber 2023-03-20 10:32:32 eklenmiş ve 166 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Sağlıklı Hayat Merkezinde “Gebe Bilgilendirme Sınıfı” hizmetlerine bir yenisi daha eklendi.

 

 

Sağlıklı Hayat Merkezine başvuran tüm gebelere doğuma kadar yapılabilen ve doğuma yardımcı olan nefes ve gebe egzersizlerini öğrenip uygulayabilecekleri “Pilates Hizmeti” verilmeye başlandı.

 

 

Bartın İl Sağlık Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şöyle denildi:

 

 

“Gebelikte pilates, fiziksel ve duygusal yönden anne adayının daha güçlü olmasını sağlar.  Kontrollü kilo alımını sağlar ve hamilelikte sıklıkla karşılaşılan başta bel ve boyun ağrıları olmak üzere kas iskelet sistemi problemlerini azaltır. Böylece daha rahat ve sağlıklı bir gebelik süreci geçirilir. Gebe Bilgilendirme Sınıfında ebelerimiz eşliğinde inter-aktif olarak gerçekleştirilen tüm eğitimlere merkezimizde görevli psikolog, diyetisyen ve çocuk gelişimci de katılım göstermektedir. Pilates programına katılmak isteyen gebelerimiz bağlı oldukları ASM ile veya 0378 228 40 60 numaralı telefondan bize ulaşabilirler.” (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın İl Sağlık Müdürlüğü
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›