Bartın’daki afetzedelere ücretsiz kuaförlük hizmeti verildi

Bartın Lütfullah Kocabaşoğlu Mesleki Eğitim Merkezi Kuaförlük Bölümü öğrencileri ve mezunları Mehmet Rıfat Efendi Yurduna giderek Bartın’da misafir edilen afetzede vatandaşlara kuaförlük hizmeti vererek kişisel bakım ihtiyaçlarını karşıladı.
Bu haber 2023-03-20 10:31:29 eklenmiş ve 412 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

“Asrın felaketi” olarak nitelenen depremlerden etkilenen depremzedelerin ihtiyaçlarının giderilmesi için Valilik ve AFAD koordinesinde yardımlar sürüyor.

 

 

Bartın Lütfullah Kocabaşoğlu Mesleki Eğitim Merkezi Kuaförlük Bölümü öğrencileri ve mezunları, Mehmet Rıfat Efendi Yurduna giderek Bartın’da misafir edilen afetzede vatandaşlara kuaförlük hizmeti vererek kişisel bakım ihtiyaçlarını karşıladı.

 

 

Kadın ve erkek kuaförü olan 30 Mesleki Eğitim öğrencisi ve mezunu, depremzedelerin saç kesimi ve tıraş gibi kişisel bakım ihtiyaçlarını karşılayarak ücretsiz kuaförlük hizmeti verdi.

 

 

Bartın Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, depremin ilk gününden itibaren gerek deprem bölgesinde gerekse ilimizde misafir edilen depremzedelerin yaralarını sarmak için seferber olduklarını söyledi. Bartın’a gelen depremzedelerle ilgili olarak ilde bulunan bütün eğitim kurumlarının üzerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getirdiğini ve birtakım çalışmalar yaptıklarını belirten Acar, “Lütfullah Kocabaşoğlu Mesleki Eğitim Merkezi Kuaförlük bölümü öğrencilerimiz ve mezun ettiğimiz öğrencilerimiz Mehmet Rıfat Efendi Yurduna giderek orda konaklayan depremden etkilenen vatandaşlarımıza  saç kesimi, sakal kesimi ve kişisel bakım hizmeti verdiler. Kadın ve erkek kuaförü olan 30 öğrencimiz tüm gün boyunca yurtta konaklayan vatandaşlarımız için emek harcadılar. Öğrencilerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

 

ETİKETLER : Oğuzhan Acar Bartın Milli Eğitim Müdürlüğü
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›