Bozkurt, başvurusunu yaptı! “Kimsenin kuşkusu olmasın”

Bartın’da, AK Parti Milletvekili Aday Adayı olarak ilk resmi başvurusunu Mustafa Bozkurt yaptı. Düzenlenen basın toplantısında AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Bozkurt’a hayırlı olsun temennilerinde bulunarak “Allah nasip ederse 14 Mayıs’ta hep beraber bence asrın seçimini yapacağız” derken Bartın AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mustafa Bozkurt, birleştirici güç olacağını ifade ederek “Bu yolculukta kırmadan, dökmeden, ötekileştirmeden, her bireyi kazanmak için var gücümüzle çalışacağız. 60 günlük süreçte hangi kardeşimiz aday olursa olsun, kapı kapı gezerek sadece oy istemek değil, gönüller yapmak için mücadele edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” ifadelerini kullandı.
Bu haber 2023-03-16 13:33:30 eklenmiş ve 595 kez görüntülenmiştir.

 

 

Kübra Nur AK

 

 

 

14 Mayıs ülkemizde gerçekleştirilecek olan milletvekili seçimlerinde Bartın’dan Milletvekili aday adaylığını açıklayan Mustafa Bozkurt, Milletvekili Aday Adaylığı için resmi olarak başvurusunu yaptı.

 

AK Parti Bartın İl Başkanlığı’na gelerek resmi olarak başvurusunu yapan Bozkurt’a eşi başta olmak üzere ailesi ve partililer eşlik ederek destek verdi.

 

Arslan: “14 Mayıs’ta asrın seçimini yapacağız”

 

Bozkurt, aday adaylığı dosyasını AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan’a teslim ederken parti binasında bir basın toplantısı yapıldı.

 

“Asrın seçimi” olarak nitelediği 14 Mayıs seçimlerinde en güzel sonucu almak için canla başla çalışacaklarını belirten AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, “AK Partimizde tüm ülke genelinde Pazartesi itibari ile aday adaylık müracaatları başlamıştı. 22 Mart’a kadar da adayların müracaatı devam edecek. Mustafa Bozkurt kardeşimiz resmi olarak ilk aday adayımız olacak inşallah. Çok zorlu bir süreç. Hepimizin omuzunda ağır bir yük var. Allah nasip ederse 14 Mayıs’ta hep beraber bence asrın seçimini yapacağız. 21 yıldan beri kazanımlarınızın heba olmaması için. Ülkemizin nereden nereye geldiğini hafıza unutuyor ama hafıza tazelememiz gerektiğini düşünüyorum. İnşallah o bilinçle o duyarlılıkla bugüne kadar yaptığımız özverili çalışmaları daha çok daha gayretli daha samimi 7/24 demeksizin Bartın’da çalışmalarımızı yürüteceğiz. Cumhurbaşkanımız sadece bizim değil bütün gönül coğrafyamızın bütün insanların umudu. Bütün dünyanın gözleri bu seçimde. Biden müdahil oldu ‘beraber devireceğiz’ dedi. Birileri aba altından sopa gösterdi. Bütün iç ve dış mihraplar bu ülkenin birlik ve beraberliğini istemeyen, gelişmesini istemeyen mihraplar güç birliği ediyorlar. Ama inşallah başaramayacaklar. Bu 2018’de de böyleydi. Bizim teşkilat olarak görevimiz çalışmak çalışmak. İlkelerimize sadık kalarak yapacağız. Rabbimde inşallah bize 14 Mayıs Pazar günü akşamı zaferi nasip edecek. Biz buna inanıyoruz. Bu bir seçim, seçim zaferinden bahsediyorum. Milletimizin teveccühü 2002’den bugüne kadar olduğu gibi Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan yana olacak. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptıkları ortada. Eğer suçsa, tek suçu bu millete hizmetkar olmak. Bu ülkeyi bugünkü haline getirmiş olması. Neticede kim adayımız olursa olsun biz dava eriyiz. Onu emir terakki edeceğiz ve 2 tane adayımızın arkasına düşeceğiz. Bartın’ımız, ülkemiz için en güzel netice almak için canla başla çalışacağız. Benim tek görevim bu bayrağı önde taşımak ve birlik beraberliği sağlayarak bu sürece ulaşmak” diye konuştu.

 

Bozkurt: “Her bireyi kazanmak için var gücümüzle çalışacağız”

 

“Bu yolculukta kırmadan, dökmeden, ötekileştirmeden, her bireyi kazanmak için var gücümüzle çalışacağız” diyen Bozkurt ise birleştirici güç olacağının altını çizerek şunları söyledi:

 

“Evet, bugün bizler için son derece önemli bir gün. Kumluca’dan Kurucaşile’ye, Hasankadı’dan Arıt’a, Ulus’tan Amasra’ya, Kozcağız’dan Abdipaşa’ya… Hangi siyasi görüşten olursa olsun tüm halkımızı Ankara’da temsil edecek dava arkadaşlarımızın belirleneceği önemli bir seçimin arifesindeyiz. Öncelikle 14 Mayıs 2023 Türkiye Yüzyılı seçiminin devletimize, milletimize ve tüm mazlum coğrafyalara hayırlar getirmesini dilerim. Bu yolculukta kırmadan, dökmeden, ötekileştirmeden, her bireyi kazanmak için var gücümüzle çalışacağız. 60 günlük süreçte hangi kardeşimiz aday olursa olsun, kapı kapı gezerek sadece oy istemek değil, gönüller yapmak için mücadele edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Sonuç ne olursa olsun, Bartın’ımızın hayrına olmasını diliyorum.  Bu süreçte genç bir kardeşiniz olarak İstanbul’da edindiğim iş disiplinini, yıllar içinde Ankara’da biriktirdiğim bürokrasi gücümüzü Bartın ve Bartınlılar için…

 

“Ötekileştirmeye değil birleştirmeye ihtiyacımız var”

 

İlimizin daha da gelişmesi ve güçlenmesi için kullanacağıma hiç kuşkunuz olmasın.  Turizm’den sanayiye, eğitimden sağlık hizmetlerine…

 

Daha güçlü bir Bartın için kardeşiniz, arkadaşınız, bu topraklarda yetişmiş bir evladınız olarak sonuna kadar mücadele edeceğime sizlerin huzurunda söz veriyorum.  Bir kez daha tekrar etmek istiyorum; hangi dil, ırk ve siyasi görüş olursa olsun…  Ötekileştirmeye değil, birleştirmeye ihtiyacımız var. Milletimizin gönlünde yer edinebilmek için hoşgörü, tevazu ve gayretimizi göstermekle mükellefiz. Bunun için çok çalışıp emek harcayacağız. Her yerde ifade ettiğim gibi bizler birlikte kazanacağız.”

 

Açıklamaların ardından Bozkurt, tebrikleri kabul etti.

 

ETİKETLER : Bartın AK Parti AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Mustafa Bozkurt AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›