Tunç, “Bartın’a güzellik katacak” dedi

AK Parti Grup Başkanvekili Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, yürüyüş ve bisiklet yolu, çocuk oyun alanları, peyzaj donatı elemanları, koşu yolu, kuru havuz, piknik alanları, spor sahaları, millet kıraathanesi, Kızılay binası, mescit ve büfelerin yanı sıra 3 bin 230 ağaç ve 10 bini aşkın küçük bitki yer alacağı Millet Bahçesi’nin Bartın’a güzellik katacağını söyledi.
Bu haber 2023-03-15 10:51:18 eklenmiş ve 683 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

AK Parti Grup Başkanvekili Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca 31 Ekim  2022 tarihinde ihalesi gerçekleştirilen ve 97 milyon 507 bin TL’ye ihale edilen Bartın Merkez Gölbucağı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi’nin inşaatına başlandığını söyledi.

 

 

“Bartın’a güzellik katacak Millet Bahçesi Projemizin inşaatına başladık. Hayırlı olsun” diyen Tunç, projeyle ilgili açıklama yaparken detaylar paylaşırken “Bartın Yeni Adalet Sarayı’nın önünde Bartın Irmağı yan kolu Kozcağız Çayının kenarında Tarım Müdürlüğü’ne komşu fidanlık olarak bilinen arsada Bartın şehir merkezinin tam ortasında hayata geçecek olan Millet Bahçesinde konvansiyonel kalıp sistemiyle yapılacak olan 2 bin 558,74 metrekare İnşaat Alanına Sahip Sosyal Donatılar İnşaatları İle 90 bin 225,86 metrekare alanda Millet Bahçesi genel altyapı işleri ve rekreasyon alanlarının yapılacağı projede yürüyüş yolu, bisiklet yolu, çocuk oyun alanları, peyzaj donatı elemanları, koşu yolu, kuru havuz, piknik alanları, spor sahaları, millet kıraathanesi, Kızılay binası, mescit ve büfeler inşa edilecek. 3 bin 230 ağaç ve 10 bini aşkın küçük bitki yer alacak. Bartın'ımıza değer katacak, güzelliğine güzellik katacak bu önemli proje için başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ve TOKİ Başkanımız Sayın Ömer Bulut'a teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : Bartın AK Parti Grup Başkanvekili Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı Bartın Millet Bahçesi Millet Bahçesi
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›