Zaman daraldı, Başkan Ankara turlarını sıklaştırdı!

Seçim süreci ilerlerken Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın Ankara ziyaretleri “adaylığını ne zaman açıklayacak?” sorusunu akıllara getirdi. Bartın kamuoyunda milletvekilliği adaylığına kesin gözüyle bakılan Başkan Akın, Ankara temaslarını hızlandırırken geçtiğimiz gün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.
Bu haber 2023-03-14 16:35:30 eklenmiş ve 521 kez görüntülenmiştir.

 

Adaylığını ne zaman açıklayacak?

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği genel seçimi için geri sayım başladı.

 

 

Bartın Belediye Başkanlığı görevinden istifa ederek, 14 Mayıs’ta yapılacak olan milletvekilliği seçimleri için aday olacağı konuşulan Cemal Akın, Ankara’da temaslarda bulundu.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

 

 

Makam odasında gerçekleşen ziyarette Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye Bartın halkının ve teşkilat üyelerinin selamlarını iletirken Bartın Belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler vererek, Bartın’ın gelişerek değişimi için var güçleriyle çalıştıklarını, milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayışıyla Bartın’da her vatandaşa hürmet göstererek, kucaklayıcı olmaya devam ettiklerini söyledi.

 

 

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Akın, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi genel merkezimizde ziyaret ettim. Saygıdeğer Genel Başkanımıza çalışmalarımız hakkında bilgiler verip, istişarelerde bulundum. Her daim desteklerini bizlerden esirgemeyen Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, tüm Bartın halkına sevgi ve selamlarını iletti. Bilgi ve tecrübeleri ile yolumuzu aydınlatan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi Allah başımızdan eksik etmesin. Kendisine Bartın halkı adına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Başkan Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve Sadir Durmaz’ı da ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın Devlet Bahçeli
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›