Yatırım teşvikleri anlatıldı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık, MSS Grup San. ve Dış Tic. A.Ş., Pakdemirler Kimya Ltd.Şti. ile MZM Yazılım Danışmanlık firma yetkilileri ile görüştü.
Bu haber 2023-03-11 16:37:41 eklenmiş ve 482 kez görüntülenmiştir.

 

İlimiz Ulus Abdipaşa güzergahında deterjan ürünlerinin imalatını yapmak üzere İhtisas OSB kurulması için gelen MSS Grup San. ve Dış Tic. A.Ş., Pakdemirler Kimya Ltd.Şti. ile MZM Yazılım Danışmanlık firma yetkilileri Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık’ı ziyaret ederek yatırım yerleri, yatırım teşvikleri ve çevresel faktörler konusunda bilgiler aldı.

 

 

TSO Başkanı Halil Balık’ın makamında gerçekleşen ziyarete; Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol Cangi, Şube Müdürü Melek Kaplan, OSB Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu, BAKKA Bartın YDO Uzman Dr. Şahin Baş, KOSGEB Bartın Müdürlüğü Kobi Uzmanı Arif Gök, Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara, firma yetkilileri Sabit Pakdemir, Ömer Karaşehirli ile Dr. Turan Erdoğan yer aldı.

 

 

Toplantıda konuşma yapan firma yetkilileri yapacakları yatırımla ilgili bilgi verirken, ilgili kurum yetkililerinden yatırım teşvikleri konusunda da bilgi alış verişinde bulundu.

 

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, oda olarak sanayicinin, iş insanlarının ve yatırımcının her zaman yanlarında olduklarını, yatırımcıyı bölgeye çekebilmek adına kurumlar arası iş birliği içinde çalıştıklarını belirtti. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : TSO Halil Balık
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›