BAKKA projeleri ele alındı!

BAKKA Genel Sekreteri Altunsu’yu ağırlayana Bartın TSO Başkanı Halil Balık, TSO Başkanı Halil Balık, gerçekleşen projelerin ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz için çok önemli olduğunu, bölgemize ve ilimize çekilecek yatırımların bölgenin kalkınmasına önemli katkılar sağlayacağını vurguladı.
Bu haber 2023-03-11 16:35:53 eklenmiş ve 251 kez görüntülenmiştir.

 

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu ve beraberinde Sürdürülebilir Kalkınma Birim Başkanı Ümran Öztürk Can ile Uzman Burak Ünal, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık’ı ziyaret etti.

 

 

BAKKA Genel Sekreteri Altunsu, TSO Başkanı Halil Balık ile 2022 BAKAP Projeleri, TR81 Batı Karadeniz Bölge Planı (2024-2028), 2023 Turizm Teknik Destek Programı, Siber Vatan Yetkinlik Merkezleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

 

 

Ziyaretten ve yapılan bilgilendirmeden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, gerçekleşen projelerin ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz için çok önemli olduğunu, bölgemize ve ilimize çekilecek yatırımların bölgenin kalkınmasına önemli katkılar sağlayacağını vurguladı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : BAKKA Halil Balık
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›