14 yıldır halkla hep iç içe!

Vatandaşları evlerinde ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, esnaf, ev ve mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarca samimi bir şekilde karşılandıklarını kaydederken 14 yıldır devam eden Belediye Başkanlığı görevi süresince halkla hep iç içe olduğunu söyledi. Bartın’ın meselelerini konuşarak birlikte çözüm üretmek için fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Başkan Akın, aynı anlayış içinde çalışmaya devam ettiklerinin altını çizdi.
Bu haber 2023-03-11 16:23:11 eklenmiş ve 535 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşları evlerinde ziyaret ederek talep ve önerilerini dinledi.

 

 

Esnaf ve halk ziyaretlerine büyük önem veren Akın, kent merkezinde vatandaşları evlerinde ziyaret ederek talepleri birinci ağızdan dinliyor.

 

 

Bu kapsamda son olarak Başkan Akın, Aladağ Mahallesi’nde ev ziyareti gerçekleştirdi.

 

 

Ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Akın, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içinde hizmet ile toplumsal faydayı birleştiren belediyecilik anlayışımızla ev ziyaretlerimize devam ediyoruz. Vatandaşlarımızla daha çok bir arada olma arzusunda olduğumuzdan vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ediyoruz. Yüz yüze görüşerek onların sorunlarını dinliyor ve imkânlarımız ölçüsünde çözüm buluyoruz.  Esnaf, ev ve mahalle ziyaretlerimizde vatandaşlarımız bizi samimi karşılıyor. 14 yıldır devam eden Belediye Başkanlığı görevim süresince halkımızla hep iç içe olduk. Bartın’ın meselelerini konuşarak birlikte çözüm üretmek için fikir alışverişinde bulunduk. Aynı anlayış içinde çalışmaya devam ediyoruz. Bu akşam Aladağ Mahallesi’nde dostlarımızla bir araya gelerek sohbet etme imkânı bulduk. Bizleri ağırlayan değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim birlik beraberliğimizi daim eylesin” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›