“Her zaman iletişim halindeyiz”

Lider Dünyam Site Yönetimi ve Temizlik Hizmetleri sahibi Mustafa Çelik, Sevim Sitesi, Doğakent Sitesi, Gölbaşı Evleri Sitesi, Anıt Sitesi ve Çamlık Apartmanı Yöneticilerini ağırlayan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşların talepleri, görüşleri doğrultusunda çalışmalarına yön veren bir belediye olarak halkın düşüncelerini önemsediklerini belirtirken görev süresi boyunca bu anlayışla çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.
Bu haber 2023-03-11 16:20:39 eklenmiş ve 584 kez görüntülenmiştir.

 

Lider Dünyam Site Yönetimi ve Temizlik Hizmetleri sahibi Mustafa Çelik, Sevim Sitesi, Doğakent Sitesi, Gölbaşı Evleri Sitesi, Anıt Sitesi ve Çamlık Apartmanı Yöneticileri Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı makamında ziyaret etti.

 

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Akın, “Vatandaşlarımızın talepleri, görüşleri doğrultusunda çalışmalarına yön veren bir belediye olarak halkımızın düşüncelerini önemsiyoruz. Görev süremiz boyunca bu anlayışla çalışmalarımızı sürdürdük. Gerek doğalgazın ilimize gelmesi gerek ırmağımızın kanalizasyondan kurtulması gerekse de alternatif su hattının şehrimize kazandırılması gibi birçok önemli çalışmayı şehrimize kazandırdık. Bartın Belediyesi olarak toplu yaşam alanları olan sitelerin eksiklerinin giderilmesi için site yöneticileri ile her zaman iletişim halinde olduk” diyerek imkânlar ölçüsünde gereken desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti.

 

 

Ziyaretleri için site yöneticilerine teşekkür eden Akın, Belediye projeleriyle ilgili de bilgiler verdi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›