İlaçlama çalışmaları başladı

Biosidal Ürün Uygulama ekipler tarafından larva üreme alanlarına kanal sisleme ve biyolojik granül larvasit uygulama çalışması gerçekleştirildi. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Başlatmış olduğumuz bu çalışma ile sinek ve haşereler henüz larva dönemindeyken ilaçlama yapılarak, çoğalmaları önleniyor. Vatandaşlarımız için sıkıntı unsuru olan ve sağlık açısından risk taşıyan sinek ve haşerelere karşı hummalı çalışma içerisindeyiz” dedi.
Bu haber 2023-03-11 10:55:28 eklenmiş ve 312 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı mahallelerde Biosidal Ürün Uygulama ekipler tarafından larva üreme alanlarına kanal sisleme ve biyolojik granül larvasit uygulama çalışması gerçekleştirildi.

 

 

Kenti sağlıklı çevre ile buluşturan belediyecilik anlayışıyla çalışma başlattıklarını belirten Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Biosidal Ürün Uygulama ekiplerimiz tarafından mahallelerde larva üreme alanlarına kanal sisleme ve biyolojik granül larvasit uygulama çalışması gerçekleştirdi. Başlatmış olduğumuz bu çalışma ile sinek ve haşereler henüz larva dönemindeyken ilaçlama yapılarak, çoğalmaları önleniyor. Vatandaşlarımız için sıkıntı unsuru olan ve sağlık açısından risk taşıyan sinek ve haşerelere karşı hummalı çalışma içerisindeyiz. Belli bir program çerçevesinde yürüttüğümüz kokusuz ve dumansız ilaçlama çalışmalarımız amacıyla sulak alanlarda, göletlerde larva ve uçkun ilaçlama çalışması gerçekleştirdi. Görev alan personelimize kolaylıklar diliyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›