“Farkındayız, farklılıklarımızla bir aradayız”

Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Derneği Başkanı Berna Şengün ve Türkiye Otizm Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi Ali Karaca’yı ağırlayan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi olarak otizmli bireylerin yaşam boyu sürebilen ve bütüncül çözümler gerektiren ihtiyaçlarının farkında olduklarını söyledi.
Bu haber 2023-03-09 09:42:48 eklenmiş ve 195 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Derneği Başkanı Berna Şengün ve Türkiye Otizm Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi Ali Karaca’yı makamında ağırladı.

 

 

Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkür etti.

 

 

Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Spor Kulübü Derneği’nin (BOEDDER-SK) faaliyetlerini önemsediklerini belirten Başkan Akın; “BOEDDER çok önemli bir görevi yerine getiriyor. Faaliyetlerini yakından takip ediyor ve destekliyoruz. Hem şahsım hem de Bartın Belediyesi olarak biz otizmin farkındayız, onların yanındayız, otizmli bireylerin yaşam boyu sürebilen ve bütüncül çözümler gerektiren ihtiyaçlarının farkındayız. Bu anlamda derneğin faaliyetlerini önemsiyoruz. Otizmli bireylere yönelik hizmetlerin bir ayrıcalık değil, eşit yurttaşlık ilkesinin, insan haklarının gereği olduğu bilinciyle hareket ediyoruz. Bartın Belediyesi olarak ihtiyaç duyulan her noktada imkânlarımız ölçüsünde yanlarındayız. Farkındayız, farklılıklarımızla bir aradayız” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın BOEDDER Berna Şengün
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›