Millet İttifakının adayı Kılıçdaroğlu oldu!

CHP, Saadet Partisi, İYİ Parti, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti’nin yer aldığı 6’lı masada 2 Mart'ta masadan kalkan İYİ Parti Lideri Meral Akşener, yeniden masaya döndü. Gerçekleştirilen kritik toplantı sonrası Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. “13. Cumhurbaşkanımızla gurur duyuyoruz. Yolunuz yolumuzdur! Açık olsun! Başlıyoruz” diyerek bir mesaj yayımlayan CHP Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu, CHP Genel Başkanı ile fotoğrafını paylaşırken CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş da “Millet için geliyoruz” dedi.
Bu haber 2023-03-08 11:12:32 eklenmiş ve 272 kez görüntülenmiştir.

 

Bankoğlu ve Karakaş’tan mesaj!

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Millet İttifakı’nda geçtiğimiz Pazartesi günü gün boyu hareketli saatler yaşandı. Yaptığı sert açıklamalarla 6’lı masadan ayrılan İYİ Parti Lideri MERAL Akşener, Altılı Masa'ya yeniden döndü.

 

 

6 lider, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayını ilan etmek üzere Saadet Partisi'nde bir araya geldi.

 

 

Yaşanan gelişmeler üzerine CHP Bartın İl ve İlçe örgütleri de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu parti Genel Merkezinde karşılamak üzere Ankara’ya gitti.

 

 

Karamollaoğlu, partisinin ev sahipliğinde düzenlenen “Liderler Buluşması”nın ardından, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile birlikte Saadet Partisi Genel Merkezi önünde açıklama yaptı. Gerçekleştirilen kritik toplantı sonrası Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

 

 

“13. Cumhurbaşkanımızla gurur duyuyoruz. Yolunuz yolumuzdur! Açık olsun! Başlıyoruz” diyerek bir mesaj yayımlayan CHP Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu, CHP Genel Başkanı ile bir fotoğrafını paylaştı.

 

 

“Millet için geliyoruz” diyen CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş da “Sayın Genel Başkalarımız; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü ruhlarınız şad olsun. Huzur içinde uyuyun. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılın da en değerli emanetiniz olan Cumhuriyetimizi Demokrasi ile taçlandıracağız. Başımızda namuzsuzlardan kat kat daha cesur Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu var. Geliyor gelmekte olan” dedi.

 

ETİKETLER : Kemal Kılıçdaroğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›