“Acıları paylaşarak azaltmaya çalışıyoruz”

Kahramanmaraş merkezli deprem afetinin ardından Bartın’a gelen depremzede vatandaşlara yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Kahramanmaraş merkezli deprem afetinin üzerinden 22 gün geçti. Deprem afetinde yaşanan acılar gerçekten içimizi yaktı. O günden bu yana bir taraftan bölgeye yardım faaliyetlerimizi sürdürürken, bir taraftan da şehrimize yakınlarının yanına gelen ailelerimizi ziyaret ederek, yaşadıkları acıları paylaşarak azaltmaya çalışıyoruz” dedi.
Bu haber 2023-03-03 09:20:25 eklenmiş ve 326 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kahramanmaraş merkezli deprem afetinin ardından Bartın’a gelen depremzede vatandaşlara yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam ediyor.

 

Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Akın, “Kahramanmaraş merkezli deprem afetinin üzerinden 22 gün geçti. Deprem afetinde yaşanan acılar gerçekten içimizi yaktı. O günden bu yana bir taraftan bölgeye yardım faaliyetlerimizi sürdürürken, bir taraftan da şehrimize yakınlarının yanına gelen ailelerimizi ziyaret ederek, yaşadıkları acıları paylaşarak azaltmaya çalışıyoruz. Bu akşam Adıyaman’dan gelen Erol, Dolgun ve Öncer Aileleri, Kahramanmaraş’tan gelen Taş ve Adsal Aileleri, Gaziantep’ten gelen Gözel Ailesi ile Şanlıurfa’dan gelen İstek Ailesi’ni ziyaret ettik” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›