Bartınlı ekipler hasar tespit çalışmaları için yoğun şekilde çalışıyor

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Bartın Üniversitesi ve Bartın Belediyesinde görevli inşaat mühendisleri ve mimarlardan oluşan ekipler Hatay’da hasar tespit çalışmalarına devam ediyor.
Bu haber 2023-03-01 10:01:15 eklenmiş ve 637 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş ili Pazarcık merkezli 7.7 büyüklüğünde ve Elbistan Merkezli 7.6 büyüklüğünde iki deprem meydana gelirken bu depremlerden 11 il ağır şekilde etkilendi.

 

Ardından 20 Şubat tarihinde önce Hatay Defne, daha sonra Samandağ merkezli meydana gelen 6,4 ve ardından 5,8 büyüklüklerindeki iki deprem daha meydana geldi.

 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca, yapılarda meydana gelen hasarların tespiti ve yapıların durumunu incelemek üzere illerimizden hasar tespit ekipleri oluşturularak deprem bölgesine gönderildi.

 

Bu kapsamda Bartın’da il genelinde Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Bartın Üniversitesi, Bartın Belediyesi inşaat mühendisleri ve mimarlarından oluşan 4 ekip hasar tespit çalışmaları yapmak üzere Hatay’a gitti.

 

ETİKETLER : Bartın Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı evre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü İl Özel İdaresi Bartın Üniversitesi Bartın Belediyesi hasar tespit
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›