“Kaliteli hizmet anlayışımızla var gücümüzle çalışıyoruz”

Bartın Belediyesi Mimoza Yaşam Merkezi’nde Fatma Soylu ve Sevgi Aşcı’nın eğitmenliğini yaptığı El ve Makina Nakışı ile Ev Dekorasyon Ürünleri kursunu ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşların aynı çatı altında toplanmasına vesile olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.
Bu haber 2023-03-02 09:56:27 eklenmiş ve 94 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi Mimoza Yaşam Merkezi’nde Fatma Soylu ve Sevgi Aşcı’nın eğitmenliğini yaptığı El ve Makina Nakışı ile Ev Dekorasyon Ürünleri kursunu ziyaret etti.

 

 

“İnsan odaklı kaliteli hizmet anlayışımızla vatandaşlarımızdan aldığımız destekle var gücümüzle çalışıyoruz” diyen Başkan Akın, ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunarak “Göreve geldiğimiz günden bu yana çok sayıda projeyi hayata geçirdik. Bunlardan bir tanesi de Yaşam Merkezler. Daha önce Yalı, Elmalık, Cumhuriyet, Kavallar, Kavaklı, Şiremirçavuş ve Hürriyet Yaşam Merkezlerini ilimize kazandırarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmuştuk. Son olarak da 2022 yılında Demirciler Mahallesi’nde Mimoza Yaşam Merkezi’ni açmıştık. Bu merkezler kültürel ve sosyal etkinliklere, özel gün etkinliklerine ve çeşitli kurslara ev sahipliği yapıyor. Bu etkinlikleri de yakından takip ediyor, gereken desteği veriyoruz. Bugün de Mimoza Yaşam Merkezi’nde faaliyette bulunan El ve Makina Nakışı ile Ev Dekorasyon Ürünleri kurslarındaki kursiyerlerimizi ziyaret ederek, öneri ve taleplerini dinledim. Vatandaşlarımızın aynı çatı altında toplanmasına vesile olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Hocalarımız Fatma Soylu ve Sevgi Aşcı’ya, kursiyerlerimize misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›