“Birlikten kuvvet doğar”

Beraberindeki heyet ile birlikte 11 ilimizi etkileyen depremlerin ardından Bartın’a gelen depremzedeleri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ileten Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “‘Birlikten kuvvet doğar’ ve ‘Gün birlik ve dayanışma günüdür’ diyerek hayırsever halkımızın da destekleri ile yaraları hep birlikte sarmaya çalışıyoruz. Afetzede ailelerimizin çocukları başta olmak üzere tüm bireylerinin kendilerini güvende ve iyi hissedebilmeleri için Belediyemizin Sosyal Hizmet Merkezi başta olmak üzere tüm birimlerimizle hizmetlerimizi sürdürüyoruz” dedi
Bu haber 2023-02-28 09:45:45 eklenmiş ve 58 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 11 ilimizi etkileyen depremlerin ardından Bartın’a gelen depremzedeleri beraberindeki heyet ile birlikte ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti, ihtiyaç tespitinde bulundu.

 

 

Akın, depremden etkilenen Kahramanmaraş’tan gelen Yıldırım, Köşker, Küçük, Altun, Kalkan, Kavak, Çevik, Yavuz, Yüce, Gül aileleri, Hatay’dan gelen Vural, Kopmuş, Özkahraman, Ahmet, Gedik ve Zeybek aileleri, Malatya’dan gelen Akdağ, Günata ve Önder Aileleri ile Adıyaman’dan gelen Alkan ailesini ziyaret etti.

 

 

“Tüm birimlerimizle hizmetlerimizi sürdürüyoruz”

 

 

Ziyaretler sonrası yaptığı açıklamasında Akın, “Deprem afeti ile büyük yaralar alan 11 ilimizden Bartın’ımıza yakınlarının yanına gelen vatandaşlarımızı ziyaret ederek, ihtiyaç tespiti yaptık. ‘Birlikten kuvvet doğar’ ve ‘Gün birlik ve dayanışma günüdür’ diyerek hayırsever halkımızın da destekleri ile yaraları hep birlikte sarmaya çalışıyoruz. Afetzede ailelerimizin çocukları başta olmak üzere tüm bireylerinin kendilerini güvende ve iyi hissedebilmeleri için Belediyemizin Sosyal Hizmet Merkezi başta olmak üzere tüm birimlerimizle hizmetlerimizi sürdürüyoruz” diye konuştu.

 

 

“Allah bir daha böyle afetler yaşatmasın”

 

 

Akın, “Ülke olarak son yüz yılın en büyük felaketini yaşadık. Büyük yıkımlar yaşandı. Deprem felaketinde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Deprem bölgesine yardım konusunda son derece hassasiyet gösteren, birbiri ile yarışan hemşerilerime teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Belediyemiz Sosyal Hizmet Merkezi’nin gerçekleştirdiği ihtiyaç tespitleri ile Bartın Belediyesinin ve hayırsever vatandaşlarımızın desteklerini afetzedelerimize ulaştırmaya devam ediyor, yaşadıkları bu zorlu süreçte destek olmaya çalışıyoruz. Allah bir daha böyle afetler yaşatmasın” ifadelerini kullandı.

 

 

Ziyaretleri esnasında depremzedeler ile bir süre sohbet ederek, başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini ileten Akın, depremzede çocuklarla da yakından ilgilendi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›