Milletin kapısı “Açık Kapıda” vatandaşları dinledi

Halk Günü Toplantısı’nı “Açık Kapı” biriminde gerçekleştiren Bartın Valisi Sinan Güner, vatandaşların talep, öneri ver sorunlarını dinledi.
Bu haber 2019-07-03 15:49:03 eklenmiş ve 185 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Valisi Sinan Güner, haftada iki  gün  vatandaşlarla bir araya gelerek  istek, öneri ve şikayetlerini dinlediği  “Halk Günü” toplantısını “Açık Kapı” biriminde gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla İçişleri Bakanlığı tarafından   uygulamaya konulan, vatandaşla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılması  amacıyla oluşturulan “Açık Kapı” biriminde vatandaşları dinleyen Vali Güner,  sorun, talep ve isteklerin ilgili kurumlar tarafından ivedilikle değerlendirilerek vatandaşlara yardımcı olunması talimatını verdi.

Vali Güner, 14 Mayıs 2018 tarihinde Bartın Valiliği zemin katta  hizmete başlayan milletin kapısı “Açık Kapı” birimine başvuruların yüz yüze, “www.acikkapi.gov.tr” adresinden elektronik olarak ve mobil uygulama olarak cep telefonlarından alınmasının yanı sıra taleplerin sahada da dinlenmekte olduğunu vurguladı.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Valiliği Vali Sinan Güner Açık Kapı Halk Toplantısı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›