Deprem sonrası Bartın’da yürütülen çalışmalar gündemiyle toplanıldı

Genişletilmiş İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Merkezi, deprem sonrası Bartın’da yürütülen çalışmalar gündemiyle toplandı. Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan gerek deprem bölgesindeki gerekse ilimizde misafir edilen depremzede vatandaşların her türlü ihtiyacını karşılamak ve yaralarını sarmak için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti.
Bu haber 2023-02-24 16:22:30 eklenmiş ve 156 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Genişletilmiş İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Merkezi, Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında deprem sonrası Bartın’da yürütülen çalışmalar gündemiyle toplandı.

 

 

Valilik 15 Temmuz Şehitleri Salonunda yapılan toplantıya Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Erkan Şahin, Bartın Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, kurum amirleri, il müdürleri ile ilgili kurum yetkilileri katıldı.

 

 

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından depremden etkilenen illere gönderilmeye devam eden ayni yardımlar ve Bartın’a gelen depremzede vatandaşlara verilen hizmetler hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı.

 

 

Ardından deprem sonrası bölgeye yapılan ayni yardımların devamlılığının sağlanmasına yönelik değerlendirmelerde bulunulan toplantıda Vali Arslan gerek deprem bölgesindeki gerekse Bartın’da misafir edilen depremzede vatandaşların her türlü ihtiyacını karşılamak ve yaralarını sarmak için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Nurtaç Arslan Bartın Genişletilmiş İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Merkezi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›