“Depremzedelerin yanındayız”

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından Bartın’a misafir olarak gelen aileleri ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, depremzede ailelere geçmiş olsun dileklerini ileterek her zaman yanlarında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini dile getirdi.
Bu haber 2023-02-24 11:11:37 eklenmiş ve 45 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından Bartın’a Malatya’dan gelen Alan ve Yıldırım, Şanlıurfa’dan gelen Yaşar, Adıyaman’dan gelen Üzümcü ailelerini ziyaret etti.

 

 

Sohbet ortamında geçen ziyaretlerde Akın, depremzede ailelere geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

 

Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Akın, “Depremzede Ailelerimizle sohbet ettik. Ailelerimiz Bartın’da görmüş oldukları misafirperverlikten ziyadesiyle memnun olduklarını belirterek, tüm halkımıza selamlarını ilettiler. Acılı zamanlarda tanıştığımız bu ailelerimize Allah kolaylıklar versin. Bizler de elimizden geldiğince, hayırsever halkımızın da destekleri ile onların yanındayız” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın Depremzedeler
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›