Değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Bartın Belediye Başkan Yardımcıları ve daire müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Valiliği koordinasyonunda Belediye olarak gerçekleştirmiş oldukları yardımlar ile bölgeye göndermiş oldukları ekip ve ekipmanlar hakkında istişarelerde bulunurken afet bölgesindeki yaraları sarmak için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceklerini belirtti.
Bu haber 2023-02-23 16:05:29 eklenmiş ve 126 kez görüntülenmiştir.

 

“Yaraları sarmak için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz”

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediye Başkan Yardımcıları Erol Demirkoparanoğlu, Hasan Arınan, Necmi Balık, Emre Önder ve daire müdürlerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

 

 

Toplantıda Belediye projelerinin yanı sıra 6 Şubat’ta Kahramanmaraş Pazarcık merkezli meydana gelen deprem afeti nedeniyle Bartın Valiliği koordinasyonunda Belediye olarak gerçekleştirilen çalışmalar değerlendirildi.

 

 

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın, “Daire Müdürleri toplantımızı gerçekleştirdik. Belediye Başkan Yardımcılarımız, AR-GE Birimimiz ve Daire Müdürlerimizin katılımıyla 6 Şubat’ta Kahramanmaraş Pazarcık merkezli meydana gelen deprem afeti nedeniyle Bartın Valiliğimiz koordinasyonunda Belediye olarak gerçekleştirmiş olduğumuz yardımlar ile bölgeye göndermiş olduğumuz ekip ve ekipmanlarımız hakkında istişarelerde bulunduk. Afet bölgesindeki yaraları sarmak için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›