“Tutunacak dal, yaralara merhem olmaya çalışıyoruz”

Deprem bölgesinden Bartın’a gelen misafir aileleri ziyaret eden Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bu kış koşullarında evsiz kalanlara sıcak bir yuva, yakınlarını kaybedenlere tutunacak dal, yaralara merhem olmaya çalışıyoruz. Ziyaret ettiğimiz depremzede ailelerimizde gördüğümüz şudur ki; dayanışma ile aşılamayacak zorluk yoktur” dedi.
Bu haber 2023-02-23 16:04:33 eklenmiş ve 92 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, deprem bölgelerinden Bartın’a gelen aileleri ziyaret ediyor.

 

 

Başkan Akın, yaptığı ziyaretlerde, bir yandan depremzede ailelerle yaşananları istişare ederken, bir yandan da eksiklikler konusunda ailelerden bilgi topluyor.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından Bartın’a Malatya’dan gelen Akyüz, Kahramanmaraş’tan gelen Kabaağaç, Hatay’dan gelen Düzyol ailelerine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

 

 

Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Akın, “Bu kış koşullarında evsiz kalanlara sıcak bir yuva, yakınlarını kaybedenlere tutunacak dal, yaralara merhem olmaya çalışıyoruz. Ziyaret ettiğimiz depremzede ailelerimizde gördüğümüz şudur ki, dayanışma ile aşılamayacak zorluk yoktur. Bartın’a yakınlarının yanına gelen afetzede ailelerimiz gerek kamu kurum ve kuruluşlarının gerekse hemşerilerimizin göstermiş olduğu yakın ilgi ve yardımseverlikten duydukları memnuniyeti bizlere ifade ediyorlar. Bizler de 6 Şubat’tan bu yana elimizden geldiğince tüm imkanları seferber ettik. Bu akşam da Malatya’dan gelen Akyüz, Kahramanmaraş’tan gelen Kabaağaç, Hatay’dan gelen Düzyol Ailelerine geçmiş olsun dileklerimizi iletip, ihtiyaçları doğrultusunda tespitler yaptık. Allah herkese sağlık ve iyilikler versin inşallah” diye konuştu. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›