Depremzede öğrencilere her türlü yardım kolaylık sağlanacak

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı ikinci döneminin başlaması nedeniyle Gürgenpınarı İlk ve Ortaokulunu ziyaret eden Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, yaşanan deprem afeti nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek nakillerini Bartın’a aldıran depremzede ailelerin öğrencileri için her türlü yardım ve kolaylığın sağlanacağını ifade etti.
Bu haber 2023-02-22 12:27:46 eklenmiş ve 145 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı ikinci döneminin başlaması dolayısıyla Gürgenpınarı İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti.

 

 

Okul yönetimi ve öğretmenler ile bir araya gelerek okulun eğitim durumu ve genel ihtiyaçları hakkında bilgi alan Vali Arslan ardından sınıflarda öğrencilerle sohbet ederek farklı sınıflarda öğrenim gören depremzede 10 çocuk ile yakından ilgilendi.

 

 

Yaşanan deprem afeti nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Vali Arslan, nakillerini Bartın’a aldıran depremzede ailelerin öğrencileri için her türlü yardım ve kolaylığın sağlanacağını ifade ederek tüm öğrencilere, öğretmenlere, velilere ve idarecilere başarılı, sağlıklı ve huzur dolu bir eğitim-öğretim dönemi diledi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Nurtaç Arslan Deprem
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›