Depremzedeler için “Kolaylık Polikliniği” hizmete açıldı

“Asrın felaketi” olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Bartın’a gelen depremzede vatandaşlar için Bartın İl Sağlık Müdürlüğü Kolaylık Polikliniği hizmete açıldı. Sosyal Çalışmacı, Psikolog, ve Çocuk Gelişimci çalışanlarının yer aldığı birimde, misafirlerin tıbbi ihtiyaçları ile psikososyal desteğin yanı sıra diğer tüm ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Bartın Valiliği Sosyal Yardımlaşma Vakfı, AFAD, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile diğer kurum ve kuruluşlar koordineli olarak hizmet sunumu gerçekleştiriyor.
Bu haber 2023-02-18 12:55:44 eklenmiş ve 258 kez görüntülenmiştir.

 

Merkez üssü Kahramanmaraş olmak üzere 10 ilde meydana gelen deprem felaketleri nedeniyle bölge illerden Bartın’a gelen depremzede vatandaşlar için Bartın İl Sağlık Müdürlüğü Kolaylık Polikliniği hizmete açıldı.

 

 

Sosyal Çalışmacı, Psikolog ve Çocuk Gelişimci çalışanlarının yer aldığı birimde, depremzedelerin tıbbi ihtiyaçları ile psikososyal desteğin yanı sıra diğer tüm ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Bartın Valiliği Sosyal Yardımlaşma Vakfı, AFAD, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile diğer kurum ve kuruluşlar ile koordineli olarak hizmet sunumu gerçekleştiriliyor.

 

 

Kolaylık Polikliniklerinin Bartın Devlet Hastanesi Ana Bina Göğüs Hastalıkları E Girişi poliklinik katında, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Poliklinik Binasında ise 4’üncü katta hizmet veriyor. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın İl Sağlık Müdürlüğü Kolaylık Polikliniği Depremzedeler
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›