Tunç: “Madencilerimizle gurur duyuyoruz”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, enkaz arama kurtarma çalışmalarında umut olan madencilerimizi ziyaret ederken “Kurtardıkları canlarla bizim gururumuz oldular. Gece-gündüz demeden soğuğa, ayaza, uykusuzluğa, daha pek çok zorluğa rağmen cansiperane bir şekilde çalışma yürüttüler, Türkiye’ye umut oldular. Hepsini yürekten tebrik ediyorum” dedi.
Bu haber 2023-02-16 14:39:59 eklenmiş ve 100 kez görüntülenmiştir.

 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, depremin meydana geldiği ilk andan itibaren Türkiye Taşkömürü Kurumuna bağlı Zonguldak ve Amasra Müesseselerinden deprem bölgesine giderek arama-kurtarma çalışmalarına katılan madencilerimizi deprem bölgesinde ziyarette bulundu.

 

 

“Türkiye’ye umut oldular”

 

 

Asrın afetinde devletin tüm imkânlarıyla seferber olduğunu belirten Tunç, “Zonguldak’tan ve Amasra’dan deprem bölgesine giderek arama kurtarma çalışmalarına katılan madencilerimiz çok sayıda vatandaşımızı enkazdan canlı olarak kurtardılar. Kurtardıkları canlarla bizim gururumuz oldular. Gece-gündüz demeden soğuğa, ayaza, uykusuzluğa, daha pek çok zorluğa rağmen cansiperane bir şekilde çalışma yürüttüler, Türkiye’ye umut oldular. Hepsini yürekten tebrik ediyorum. En kısa sürede ve etkinlikte depremin vurduğu şehirlerimize ulaşmak için devlet ve millet olarak seferber oldu. Asrın afetinde yaraları sarmak için devlet millet el ele büyük mücadele veriyor. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten, beladan, kazadan muhafaza etsin, yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Yılmaz Tunç Deprem Madencilerimiz
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›