Tunç’tan Kılıçdaroğlu’na tepki

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim tarihi tartışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada "Sana verecek 1 yıl değil, 1 günümüz bile yok. Bir beceriksizliğe daha katlanamayız. Seçimden korkma. Ya da kork, seçim zamanında yapılacak!" dedi. AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekilli Av. Yılmaz Tunç, Kılıçdaroğlu’nun bu paylaşımına tepki göstererek “Siz, enkaz üzerinde siyasi yağmacılığa devam ederken, biz devlet millet el ele hep birlikte yaralarımızı sarmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Bu haber 2023-02-16 14:38:03 eklenmiş ve 235 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği illerde arama-kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmaları sürerken, seçim tarihiyle ilgili tartışmalar da devam ediyor.

 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili Twitter hesabından paylaşımda bulunarak seçimin zamanında yapılması gerektiğini belirtirken Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek “Bu ülke sana 20 yıl verdi. Darbe gördü sayende. Covid’de 5 maskeye muhtaç ettin. Ormanlarımız yandı, uçak bulamadın. Ekonomiyi çökerttin. Depremde yıkıldık. Hep beceriksizdin. Sana verecek 1 yıl değil, 1 günümüz bile yok. Bir beceriksizliğe daha katlanamayız. Seçimden korkma. Ya da kork, seçim zamanında yapılacak!” dedi.

 

 

“Ana muhalefet liderinin gündemine bakınız”

 

 

Kılıçdaroğlu’nun bu paylaşımına AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekilli Av. Yılmaz Tunç, tepki göstererek “Türkiye tek yürek olmuş dünya tarihinin en büyük depreminin yaralarını sararken ülkemizin ana muhalefet liderinin gündemine bakınız. Siz, enkaz üzerinde siyasi yağmacılığa devam ederken, biz devlet millet el ele hep birlikte yaralarımızı sarmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : Kemal Kılıçdaroğlu Yılmaz Tunç
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›