En düşük maaş 16 bin 660 TL oldu

Bartın Belediyesi’nde çalışan 110 kadrolu personeli ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri tamamlanarak, imzalar atıldı. İmzalanan Toplu İş Sözleşmesi neticesinde Bartın Belediyesi’nde en düşük daimi işçi maaşı mesailer hariç 16 bin 660 TL oldu.
Bu haber 2023-02-16 14:11:36 eklenmiş ve 325 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında 2023-2024 Yılı Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

 

 

Bartın Belediyesi’nde çalışan 110 kadrolu personeli ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri tamamlanarak, imzalar atıldı.

 

 

Sendika temsilcileri ile yapılan toplu iş sözleşmesine göre işçilerin ücret, sosyal hak ve ikramiyelerinde iyileştirmeler yapıldı.

 

 

İmza törenine Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın yanı sıra Belediye İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Osman Karataş, Başkan Yardımcısı Hasan Aydın, Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Gazek, Belediye Meclis Üyesi Tuncay Maden, Ar-Ge Başkanı Aykut Oktay Ulu, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Metin Doğruöz, İletme ve İştirakler Müdürü ve Sendika İl Disiplin Kurulu Üyesi Derya Düzoğlu, Belediye İş Sendikası İşyeri Temsilcileri Sedat Karbuz, Ayhan Karagöz katıldı.

 

 

Törende Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve Belediye İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Osman Karataş, 110 kadrolu personeli ilgilendiren Toplu Sözleşmesini imzaladılar.

 

 

İmzalanan Toplu İş Sözleşmesi neticesinde en düşük daimi işçi maaşı mesailer hariç 16 bin 660 TL oldu.

 

 

 “Personelimize hayırlı olmasını diliyorum”

 

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Akın, “Belediye İş Sendikası ile görüşmelerimizi tamamlayarak 2023-2024 Yılı Toplu İş Sözleşmesini imzalandık. İmzalanan Toplu İş Sözleşmesi gereği personelimizin günlük ücretlerine yüzde 48, yemek ücretlerine yüzde 150, diğer sosyal haklarına ise yüzde 100 zam yaptık. Yapmış olduğumuz iyileştirmeler neticesinde en düşük daimi işçi maaşımız sosyal haklar ve ikramiyeler dahil, mesailer hariç 16 bin 660 TL oldu. Toplu İş Sözleşmesi kazanımlarının personelimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

 

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›