Akın, Bartın’a gelen depremzede vatandaşları ziyaret etti

Yaşanan afetin ardından Şanlıurfa ve Gaziantep’ten Bartın’a gelen aileleri kaldıkları evlerde ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “İnşallah bu süreci birlikte atlatacağız. Zaten biz, birlikte güçlüyüz ve birlikte Türkiye'yiz. İnşallah bugünler de gelip geçecek. El ele vererek birlikte yaraları saracağız” dedi.
Bu haber 2023-02-16 14:05:14 eklenmiş ve 56 kez görüntülenmiştir.

 

“Biz, birlikte güçlüyüz ve birlikte Türkiye’yiz”

 

 

Bartın Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli 10 ilde büyük yıkım ve can kaybına yol açan deprem afetlerinin yaralarını hep birlikte sarmaya devam ediyor.

 

 

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yaşanan afetin ardından Bartın’a Şanlıurfa’dan gelen Suad Alnahar ve ailesi, Kahramanmaraş’tan gelen Sibel Şirin ve Ailesi, Gaziantep’ten gelen Maaşallah Arslan ve ailesini Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Gölbucağı Mahallesi Muhtarı Şermin Duran ve Bartın Belediyesi Sosyal Hizmet Merkezi Sorumlusu Sibel Karademir ile birlikte kaldıkları evlerde ziyaret etti.

 

 

Depremzede ailelere geçmiş olsun dileklerini ileterek Bartın Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Akın, “Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından depremden etkilenen vatandaşlarımız ilimizde ağırlıyoruz. Ailelerimize yardımlarını esirgemeyen güzel insanlara ve çok güzel bir dayanışma örneği gösteren halkımıza çok teşekkür ediyorum. Belediyemiz alanda olduğu gibi ailelerimizin de yanında. Şu anda çok sıkıntılı bir süreç yaşanıyor. Biz de depremzede vatandaşlarımızı ziyaret ederek yanlarında olmak istedik. Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretlerde vatandaşlarımıza geçmiş olsun temennisinde bulunup, ihtiyaçları konusunda gerekli görüşmelerimizi yaptık. Çok şükür şu anda devletimizin koruması altındalar. İnşallah bu süreci birlikte atlatacağız. Zaten biz, birlikte güçlüyüz ve birlikte Türkiye'yiz. İnşallah bugünler de gelip geçecek.  El ele vererek birlikte yaraları saracağız” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın Deprem
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›