PERDİS Değerlendirme Toplantısı yapıldı

İçişleri Bakanlığınca yürütülen Performans Değerlendirme ve İzleme Sistemi (PERDİS) değerlendirme toplantısında Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, 2023 yılında belirlenen performans hedeflerinin görev ve sorumluluk çerçevesinde vatandaş memnuniyeti odaklı, etkin, hızlı ve verimlilik esasları doğrultusunda yerine getirilmesi talimatını verdi.
Bu haber 2023-02-09 09:14:46 eklenmiş ve 39 kez görüntülenmiştir.

 

İçişleri Bakanlığınca yürütülen Performans Değerlendirme ve İzleme Sistemi (PERDİS) değerlendirme toplantısı Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında yapıldı.

 

 

Valilik 15 Temmuz Şehitleri Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Uğur Karakaya, İlçe Kaymakamları, İçişleri Bakanlığına bağlı kurum amirleri ile birim müdürleri katıldı.

 

 

2022 yılı PERDİS verileri hakkında bilgilendirme sunumunun yapıldığı toplantıda, 2022 yılında yapılan çalışmalarda tespit edilen faaliyetlerde gerekli iyileştirmelerin yapılmasını isteyen Vali Arslan, Valilik birimleri ile ilgili kamu kurumlarınca 2023 yılında belirlenen performans hedeflerinin görev ve sorumluluk çerçevesinde vatandaş memnuniyeti odaklı, etkin, hızlı ve verimlilik esasları doğrultusunda yerine getirilmesi talimatını verdi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : İçişleri Bakanlığı PERDİS Nurtaç Arslan
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›