Akın, yardım ve kan bağışı toplantısına katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanlığı tarafından deprem afetinin ardından yapılacak olan yardımlar ve kan bağışı ile ilgili istişare toplantısına katılan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Allah ülkemizi afetlerden korusun” dedi.
Bu haber 2023-02-08 12:26:38 eklenmiş ve 300 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanlığı tarafından deprem afetinin ardından yapılacak olan yardımlar ve kan bağışı ile ilgili istişare toplantısına katıldı.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Teşkilat Binasında gerçekleşen toplantıya İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve İl Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

 

 

Toplantıda deprem afetinin ardından yapılacak olan yardımlar ve kan bağışı ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

 

 

Toplantı ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Teşkilat binamızda, İl Başkanım Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanım Murat Demir ve İl Yönetimimizin değerli üyeleri ile birlikte ülkece hepimizi derinden üzüntüye boğan deprem afetinin ardından yapılacak olan yardımlar ve kan bağışı ile ilgili istişare ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdik. Allah ülkemizi afetlerden korusun” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›