Güney 2 Apartmanı Akın’ı ağırladı

Ziyaretlerine Gölbucağı Mahallesi Güney 2 Apartmanı ile devam eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye çalışmaları hakkında bilgiler vererek apartman sakinlerinin isteklerini dinledi.
Bu haber 2023-02-08 12:24:18 eklenmiş ve 301 kez görüntülenmiştir.

 

Gerçekleştirdiği site ve apartman ziyaretleri ile vatandaşların taleplerini yerinde dinleyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ziyaretlerine Gölbucağı Mahallesi Güney 2 Apartmanı ile devam etti.

 

 

Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Emre Önder, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Bünyamin Özgüroğlu, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Sinaplı, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Demircioğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Kadın Aile Çocuk Engelli Politikaları (KAÇEP) Yönetim Kurulu Üyesi Hamide Özkaynak hazır bulundu.  

 

 

Ziyarette Belediye çalışmaları hakkında bilgiler veren Akın, apartman sakinlerinin isteklerini dinledi.

 

 

 “Bu ziyaretlerimizde ihtiyaçlara çözümler üretiyoruz”

 

 

Gerçekleştirmiş olduğu ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Akın, “Halkımızla buluşmak, vatandaşlarımızın talep ve önerilerini yerinde dinlemek amacıyla çeşitli ziyaretler düzenliyor, bu ziyaretlerimizde ihtiyaçlara çözümler üretiyoruz. Bu akşamda Belediye Başkan Yardımcım Emre Önder, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanımız Murat Demir, Merkez İlçe Başkan Yardımcımız Bünyamin Özgüroğlu, İl Yönetim Kurulu Üyemiz Hüseyin Sinaplı, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyemiz Fatih Demircioğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Kadın Aile Çocuk Engelli Politikaları (KAÇEP) Yönetim Kurulu Üyemiz Hamide Özkaynak ile birlikte Gölbucağı Mahallesi’nde Güney 2 apartmanı sakinleri ve bu bölgede oturan dostlarımızı ziyaret ettik. Belediyemizce hayata geçirdiğimiz projeleri anlattığımız ziyaretimizde dostlarımızın taleplerini dinleyip mahallemizde yapacağımız çalışmaları anlattık. Göreve geldiğimiz tarihten itibaren halkımızla yapmış olduğumuz istişareler sonucunda projeler belirleyip bu projeleri hayata sunduk. Görev süremiz içinde hava kirliliği, kulanım suyunun yetersizliği ve bulanıklığı, ırmağımıza akan kanalizasyon gibi önemli konulara el attık. Altyapı, üstyapı ve sosyal alanlarda yapmış olduğumuz çalışmalarla halkımıza en güzel hizmetleri sunma arzusu içinde olduk. Halkımıza en iyi şekilde hizmet etmek için çıkmış olduğumuz bu yolda ne gereksiyorsa yapmaya gayret ediyoruz. Bizleri ağırlayan değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›