Akın: “Allah tamamına erdirsin”

Belediye Personeli Sercan Engin ile Seher Tezel’in, Kocakaplan ve Mıhoğlu ailelerinin evlatları Meltem ile Mehmet’in çiftinin nişan merasimine ve Mutlu ve Taşçı ailelerinin evlatları Ceylan ve İsa’nın düğün törenine katılan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, çiftlere mutluluklar diledi.
Bu haber 2023-02-06 16:45:16 eklenmiş ve 517 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Personeli Sercan Engin ile Seher Tezel’in, Kocakaplan ve Mıhoğlu ailelerinin evlatları Meltem ile Mehmet’in çiftinin nişan merasimine ve Mutlu ve Taşçı ailelerinin evlatları Ceylan ve İsa’nın düğün törenine katıldı.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte katıldığı merasimde genç çiftin nişan yüzüklerini takan Başkan Cemal Akın, nişanın ailelere hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. 

 

 

Törende konuşma yapan Akın, “Bu mutlu gününüze bizleri de ortak ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Evlilik yolunda ilk adımını atan genç kardeşlerimize mutluluklar diliyor, nişan merasimin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Allah tamamına erdirsin” dedi. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›