Akın, personeli ile birlik beraberlik yemeğinde bir araya geldi

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünde görevli çalışan personel ile öğle yemeğinde bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, personelinin hal ve hatırını sorarak kazasız belasız çalışmalar temenni etti.
Bu haber 2023-02-06 16:43:54 eklenmiş ve 413 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünde görevli çalışan personel ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

 

 

Belediye Dinlenme Evi’nde gerçekleşen programa Belediye Başkan Yardımcıları Necmi Balık, Emre Önder ve Ar-Ge Başkan Yardımcısı Ercüment Özçelik katıldı.

 

 

Yemek öncesinde personeli ile tek tek selamlaşan Akın personelinin hal ve hatırını sordu.

 

 

 

 

 

Programda konuşma yapan Akın, “2009 yılında bu yana siz değerli emekçi kardeşlerimle birlikte şehrimize hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu süreçte ilimize uzun yıllar hizmet verecek projelere imza attık. Şehrimizdeki hava kirliliğini sona erdirdik. Alternatif su hattı ile şehrimizde yaşanan su sıkıntısının önüne geçtik. Bartın Irmağını kanalizasyondan kurtardık. İnkumu Tatil Beldemize Mavi Bayrak alarak turizm anlamında büyük bir başarıya imza attık. KöyPark, Gazhane Kültür Parkı, Karaçay Piknik Alanı, Kaynarca Spor ve Yaşam Merkezi, Yalı Sevgi Parkı, Ali Baysal Parkı gibi birçok sosyal alanı şehrimize kazandırdık. Kültür ve Sanat şehri olan Bartın’ımıza Kent Müzesi, Mustafa Kemal Atatürk ve Şehitlerimiz Müzesi, Türk Dünyası Bilim İnsanları Müzesi’ni açtık. Bu önemli çalışmaları hayata geçirirken 400 kilometreden fazla yol, 600 kilometreden fazla kaldırım düzenlemesi ile vatandaşlarımıza çok daha iyi ulaşım imkânı sağladık. Bartın Belediyesi Kültür Merkezi, Sosyal Paylaşım Merkezi ve Gasilhane gibi projelerimizle sosyal belediyecilik anlamında da çok önemli çalışmaları halkımızın hizmetine sunduk. Hayata geçirmiş olduğumuz tüm proje ve çalışmalarda siz değerli personelimizin büyük emeği var. Mesai saati gözetmeksizin fedakârca çalıştınız.  Hepimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aynı anlayışla birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Aileleriniz ve sevdiklerinizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu hayat diliyor, kazasız belasız çalışmalar temenni ediyorum” diye konuştu.

 

 

Programın sonunda ise Başkan Akın ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personelleri hatıra fotoğrafı çektirdiler. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›