Kalaycı’dan 6’lı masa için sert sözler

Muhalefetin karalama ve iftiralarına rağmen çalışmaya ve hizmet üretmeye devam ettiklerini kaydeden AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, muhalefetin iktidar hırsı uğruna ülkemizin aleyhine olan her oluşuma destek verdiğini ve vermeye de devam ettiğini belirtti. 6’lı masayı da eleştiren Kalaycı, “6’lı masa dedikleri nifak oluşumu liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına hala aday çıkartamadı. Çünkü milletimizde karşılıklarının olmadığını biliyorlar. Bunun yerine adaylık tartışması çıkartma peşindeler. Bunların seçim kazanma, ülkemize hizmet etme gayeleri yok. 6’lı masanın tek ortak noktası Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a karşı olan düşmanlıkları” ifadelerini kullandı
Bu haber 2023-02-06 12:29:28 eklenmiş ve 369 kez görüntülenmiştir.

 

“Bunların seçim kazanma, ülkemize hizmet etme gayeleri yok”

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, hem sohbet edip, hem de talepleri dinlemeye devam etti.

 

 

Başkan Kalaycı’ya ziyaretlerinde İl Başkan Yardımcıları Fahrettin Özkaya, Orhan Ağdacı, Ayhan Dönmez, Muhammet Cengiz Yalçın, Belediye Meclisi Üyesi Secaattin Aykan ile teşkilat mensupları da eşlik etti.

 

 

Vatandaşların ve esnafların yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Kalaycı, “Biz seçimden önce neysek, seçim sürecinde de, sonrasında da vatandaşlarımızın daima yanındayız. Onlarla iç içe, gönül gönüle olmaya özen ve gayret gösteriyoruz. Çünkü AK Parti olarak ne yapıyorsan milletimiz için ülkemiz için yapıyoruz. Bu yüzden milletimiz ve ülkemiz için daha yapacak çok işimiz var. Birlikte yürüyecek daha çok yolumuz var. Bu yolu milletimizle yürüyecek, onların talep ve isteklerini dinleyecek ve ülkemizi söz verdiğimiz şekilde hedeflerine ulaştıracağız. Çünkü milletimizi dinliyor, milletimizin taleplerini yerine getiriyoruz” dedi.

 

 

AK Parti’nin yapılacak olan genel seçimlerde de zaferle ayrılacağına inandıklarını kaydeden Başkan Kalaycı, “2002 yılından bu yana ülkemizde sorunlarını tek tek çözüyoruz. Ne kadar sorun varsa da çözmeye devam edeceğiz. Ülkemiz Türkiye’nin yüzyılında da şahlanışını sürdürecek, dünyanın ilk 10 büyük ekonomisi olma yolunda önemli adımları Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde milletimizle birlikte atacağız. Çünkü milletimizi, ülkemizi düşünen bir liderimiz var ve AK Parti kadroları var. Bu yüzden de eminiz ki, Allah’ın da izniyle milletimiz güçlü Türkiye’ye, Türkiye yüzyılına ‘evet’ diyecektir” diye konuştu.

 

 

“6’lı masanın tek ortak noktası düşmanlıkları”

 

 

Muhalefetin karalama ve iftiralarına rağmen çalışmaya ve hizmet üretmeye devam ettiklerini kaydeden Başkan Kalaycı, “Betona yatırım diyenlere bakıp, Kirazlıköprü, Kozcağız, Kışla barajlarını yapmamış olsaydık geçe yıl 26 Haziran’da yaşadığımız sel felaketinde Bartın tarihinin en büyük yıkımı yaşamış olurdu. Bu laflara bakmış olsaydık ve ulaşım ağını güçlendirmeseydik, Bartın Organize Sanayi Bölgemiz hala bomboştu. Çünkü yatırım demek, nakliye demek. Ulaşımı kolaylaştıracaksınız ki, yatırımcı gelsin yatırım yapsın. Bu sayede Bartın Organize Sanayimiz tamamen dolu. Mevcut alan kadar bir alan daha oluşturduk, orası bile doldu. İlk etapta bin 200 kişiyi, yatırım tamamlandığında 4 bin insanımızı istihdam edecek olan mobilya fabrikası kentimize muhalefetin betona yatırım diye karaladığı yatırımlar sayesinde geliyor. Bizim hizmetlerimize hayalleri yetmeyenlerin söyleyeceği söz yoktur. Ancak karalama ile iftira ile hizmetlerimizi kötülüyorlar. Bir tarafta ‘Türkiye Yüzyılı’ diyen AK Parti var. Diğer tarafta ise ‘yıkacağız, kaldıracağız, durduracağız’ diyen bir muhalefet var. Buradan bile ülkemiz için çalışanın kim olduğu açık ve net belli oluyor. Bu nedenledir ki, 6’lı masa dedikleri nifak oluşumu liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına hala aday çıkartamadı. Çünkü milletimizde karşılıklarının olmadığını biliyorlar. Bunun yerine adaylık tartışması çıkartma peşindeler. Bunların seçim kazanma, ülkemize hizmet etme gayeleri yok. 6’lı masanın tek ortak noktası Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a karşı olan düşmanlıkları. Çünkü karşılarında çalışan, milletimizin gönlüne taht kuran bir lider var” ifadelerini kullandı.

 

 

“Ülkemizin aleyhine olan her oluşuma destek veriyorlar”

 

 

Muhalefetin iktidar hırsı uğruna ülkemizin aleyhine olan her oluşuma destek verdiğini ve vermeye de devam ettiklerini belirten Kalaycı, “Türkiye'yi yeniden onaran Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye'de 2002’den bu yana büyük bir devrimi gerçekleştirmiştir. Seçimle yenemediler ve bu yürüyüşü durdurmak için çok sayıda girişimde bulundular. Sandıkta elde edemediklerini sokak eylemleri ile yargı ve ordu içerisindeki işbirlikçileri ile gerçekleştirmeye çalıştılar. 2003-2004’lerde Cumhuriyet yürüyüşleri, 367 garabeti, gezi kalkışması, 17/25 Aralık yargı darbesi girişimi ile başlayan süreci milletimize kurşun sıkmaya götüren 15 Temmuz hain darbe girişimine kadar taşıdılar. Ülkemiz için, milletimiz için muhalefet yapacaklarına, iktidar hırsı yüzünden ülkemizin aleyhine olan her oluşuma destek verdiler, vermeye de devam ediyorlar. Halkımızın buna dikkat etmesini istiyorum. Dikkatini bu yöne çekmesini istiyorum. Bu girişimler yüzünden ülkemiz milyarlarca dolar zarara uğratıldı. Derdi millet olan bu girişimleri destekler mi? Nasıl ki 2002’den bu yana bu kirli oyunları bozduysa önümüzdeki seçimde de bozacaktır. Biz buna inanıyoruz. 2 yıldan bu yana da küresel enflasyonun ülkemizde de etkilerini görüyoruz. Pandemi ile başlayan ve Ukrayna-Rusya savaşı ile devam eden küresel krizin neden olduğu enflasyonla da mücadele ediyoruz ve mücadelemizin sonuçlarını da almaya başladık. Biz bu zaman dilimini sağlıklı insanın grip olmasına benzetiyoruz. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde kısa sürede atlatacağız. Çünkü AK Parti varsa her zaman çözüm vardır” diye konuştu.

ETİKETLER : Turhan Kalaycı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›