Özer, Bankoğlu ve CHP Heyetini ağırladı

Ulus Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ferdi Özer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu ile beraberindeki CHP İlçe Teşkilatı Üyelerini ağırladı. Ziyarette, esnaf ve sanatkarların sorunları, talep ve önerileri konuşuldu.
Bu haber 2023-02-04 16:53:30 eklenmiş ve 321 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu, CHP Ulus İlçe Başkanı Yaşar Yıldırım ve beraberindeki teşkilat üyeleriyle birlikte Ulus Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ferdi Özer’i ziyaret etti.

 

 

Esnaf ve sanatkarların sorunları ile talep ve önerilerinin konuşulduğu ziyarete ilişkin Ulus Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özer, değerlendirmede bulunurken “Bartın CHP Milletvekilimiz Sayın Aysu Bankoğlu, CHP Ulus İlçe Başkanı Sayın Yaşar Yıldırım, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Sayın Nazime Bayraktar, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri emekli öğretmen Sayın Serpil Turan ve Sayın Arzu Kahveci odamızı ziyaret ettiler. Ziyarette güncel konular ve esnaf sanatkarlarımızın sorunlarını anlattık. Sayın vekilimize bu nazik ziyaretleri için şahsım yönetim kurulum ve değerli üyelerimiz adına teşekkür eder saygılar sunarım” dedi.

 

 

Ulus Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özer, esnafın sorunlarını dinlemek ve sesi olmak için hem ziyaretlerine hem de ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

 

ETİKETLER : Aysu Bankoğlu Ferdi Özer
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›