“Esnafın yanında yer aldık”

Madeni Eşya Sanatkârları Odası (MESO) Başkanı Yılmaz Akdeniz’i ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye olarak göreve geldikleri günden bu yana esnafın yanında yer aldıklarını ve her zaman onlarla iç içe olarak sorunların çözümü için ellerinden geleni yaptıklarını belirtirken bundan sonraki süreçte de aynı anlayışla çalışmaları sürdüreceklerini söyledi.
Bu haber 2023-02-03 09:40:16 eklenmiş ve 257 kez görüntülenmiştir.

 

Akın, Akdeniz ve oda çalışanlarını ziyaret etti

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Madeni Eşya Sanatkârları Odası (MESO) Başkanı Yılmaz Akdeniz’i ziyaret etti.

 

Oda Başkanı Yılmaz Akdeniz tarafından karşılanan Başkan Cemal Akın, oda çalışanları ile selamlaşarak sohbet etti.

 

Daha sonra Akdeniz ile bir süre sohbet eden Başkan Akın, belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

Madeni Eşya Sanatkârları Odası faaliyetlerinin de konuşulduğu ziyaretin sonunda Oda Başkanı Akdeniz ziyareti için Başkan Cemal Akın’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Akın, ziyarette yaptığı konuşmada Belediye olarak kentteki tüm kurum ve kuruluşlarla her zaman iletişim ve istişare halinde çalıştıklarını belirterek Madeni Eşya ve Sanatkârları Odası'nın da her zaman yanında oldukların önemle vurguladı. Başkan Akın, “Değerli Oda Başkanımızla esnafımızın yaşamış olduğu sorun ve sıkıntılarının çözümü konusunda değerlendirmelerde bulunduk. Odanın faaliyetleri ve yapacağı çalışmalarla ilgili konuşarak, Oda Başkanımızın talep ve önerilerini dinledik. Belediye olarak göreve geldiğimiz günden bu yana esnafımızın yanında yer aldık. Her zaman onlarla iç içe olarak sorunların çözümü için elimizden geleni yaptık. Bundan sonraki süreçte de aynı anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Oda Başkanımızın gösterdiği misafirperverlik ve projelerimizle ilgili ortaya koyduğu kıymetli fikirleri için kendisine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›