“Sohbet toplantıları bizi çok mutlu ediyor, huzur buluyoruz”

Beraberindeki heyetle birlikte Uğurlar Köyü’nde ev ziyaretinde bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yaptıkları sohbet toplantılarının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.
Bu haber 2023-02-03 09:37:58 eklenmiş ve 268 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, İl Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Ata, MHP Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Yönetim Kurulu Üyesi Hamide Özkaynak ile birlikte Uğurlar Köyü’nde ev ziyaretinde bulundu.

 

Karşılıklı sohbet ve bilgi fikir alışverişi şeklinde süren ziyaretlerde Başkan Akın, ailelere misafirperverlikleri için teşekkür ederken vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

 

Kendisine iletilen talepleri tek tek not alan Başkan Akın, gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunurken “Bartın’ımızın meselelerini konuşarak birlikte çözüm üretmek için fikir alışverişinde bulunduk. Halkımızla yapmış olduğumuz istişareler sonucunda şehrimizdeki hava kirliliği sorunun çözümü, ırmağımızın atık sudan kurtulması, yeni su hattının şehrimize getirilmesi, yeni sosyal alanların açılması gibi büyük önem arz eden çalışmalara imza attık.Yine halkımızın istekleri doğrultusunda çok önemli sosyal ve kültürel çalışmaları hayata geçirerek bu anlamda da şehrimize katkı sunduk.  Aynı anlayış içinde çalışmalarımızı sürdürmeye, fırsat bulduğumuz her anımızın halkımızla birlikte geçirmeye devam edeceğiz. Dostlarımızla yaptığımız sohbet toplantıları bizi çok mutlu ediyor, huzur buluyoruz. Bu akşam Uğurlar Köyü’nde hasbihal ettiğimiz çok kıymetli dostlarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Hep birlikte daha nice güzel günlere” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›